Elegantní zima

Elegantní zima

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Dana Morávková tvář značky UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3 Paris) pro Českou republiku představuje novou kolekci



Dana Morávková Elegantní, stylové a ženské jsou modely podzimní a zimní kolekce francouzské značky UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3 Paris). Dana Morávková tvář značky pro Českou republiku představuje vytříbenou kolekci, ve které se mísí pánské prvky s dámskými přiléhavými siluetami, vojenský styl s jednoduchými a čistými liniemi. Autorkou imageových fotografií, které vznikly v moderních lokacích Karlína, je Alžběta Jungrová.

Klasický byznys styl se přizpůsobuje potřebám doby a prolíná se s oblečením pro volný čas. Velkým hitem zimní sezóny jsou „treggins“, tj. kombinace kalhot a klasických leggins v mnoha materiálových provedeních. Jsou ušity jako jezdecké kalhoty (zesílené a prošité na lýtkách nebo stehnech) nebo jsou zdobené zipy. Doplněny mohou být klasickými nebo bohatě zdobenými saky inspirovanými vojenskou uniformou. Saka zdobí zipy, kroucené šňůry nebo kovové knoflíky. U některých typů sak se znovu prodlužuje délka a vrací se zdůrazněná ramena, která ideálně tvarují postavu. Potěší kombinace materiálů a stylů: tvíd s hedvábím a kožešinou, džínsovina s kůží, pánský styl s ryzí ženskou romantikou.

Kvalitní, dobře padnoucí kostým je skvělým základním kamenem každého šatníku, protože nabízí velké množství kombinací. Lze jej snadno obměňovat různými doplňky, takže pokaždé vytvoříte nový outfit. Pro konzervativnější typy nabízí zimní kolekce klasické kostýmky – se sukní nebo kalhotami – ale vždy oživené zajímavými detaily. Přepásaná nebo vypasovaná saka doplňují trička s nařasenými roláky a pánské oblekové vesty. Jako materiál se často objevuje kůže nebo imitace kůže, zdobení stříbrnými nebo zlatými cvočky a zipy – ve stylu rock & roll. Stejné zdobení najdeme i na kabelkách.Dana Morávková

Kašmírové svetry a vesty, některé se Swarovského kamínky, v pudrové, světle a tmavě šedé, světle béžové a černé je možné kombinovat s džínami pro denní nošení, na večer je vhodné sáhnout po kožených kalhotách nebo sukni.

V kolekci zimních plášťů najdeme kabáty delší i krátší délky, s jedno či dvouřadovým zapínáním. Důraz je kladen na materiál, objevuje se především kombinace vlny s kašmírem. Pláště zdobí pásky, velkorysé límce nebo kožešiny. Barvám vévodí klasická camel, světle a tmavě šedá, temně modrá a samozřejmě černá.

U společenských modelů převládá hedvábí, ale také krajka, která slaví svůj triumfální návrat. Objevuje se na šatech, halenkách, topech nebo legínách. Splývavou siluetu společenských šatů ozvláštňují zajímavá řasení a detaily, kupříkladu Swarovského kamínky. U krajkových modelů rafinovaně prosvítá kůže, šaty jsou podložené tělovou podšívkou. Barevná škála zahrnuje smaragdovou, šedohnědou tzv. taupe, jasně červenou, ale také dominující barvu sezóny - černou.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Hezké - Autor: Orlova21. 10. 2010




CLUB ŽENA


Lifestyle