Inaugurace šperků v galerii Epicure

Inaugurace šperků v galerii Epicure

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Kamila Nývltová, Martinou Pártlovou a Olga Lounová předváděly skleněné šperky od malířky a umělecké výtvarnice Alexandry Hejlové

Kamila Nývltová, Martina Pártlová a jejich kolegyně Olga Lounová se sice živí jako muzikálové zpěvačky, ale v galerii Epicure v Praze se ukázaly jako modelky. Na programu byla totiž netradiční přehlídka skleněných šperků od známé výtvarnice Alexandry Hejlové. Galerie Epicure, v které najdete pouze originály různých českých malířů, sochařů, keramiků a výrobců šperků, nemluvě o kvalitních vínech, kávě, čokoládě, je také nazývána jako Galerie požitků. Jedním z nových požitků se 12.11.2009 stalo hudební doplnění a osvětlení, o které se postaral pan Aleš Štibinger – majitel Mood medií. Ta se zabývají právě smyslovým marketingem. A jak sám pan Štibinger říká: " Prostor, aby promluvil, musí vonět, být krásný na pohled, musí být nenásilně prozvučen, musí být příjemný na omak a celkově musí být vnímán jako jemné skloubení rozumu a citu…"

Celým programem provázela vždy krásná a pohodou zářící Helena Jandová, která se prostřídala i s Alexandřiným životním partnerem a otcem Malé Sandry Klaudie, dcerky Alexandry. Ten se postaral i o muzikantské vsuvky v podobě několika písní z vlastní tvorby.

sperky-009.jpg

A co na to naše ‚modelky‘?

"Šperky miluji a tohle je oproti zpěvu docela příjemná změna," prozradila mladičká Kamila Nývltová.

Olga Lounová má s předváděním bohaté zkušenosti, a tak ukazovat bujný dekolt, ozdobený barevným sklem, pro ni nebyl problém. "Nejradši bych si ty šperky nechala. Ten skleněný křížek je prostě krásný," rozplývala se herečka. A to se všem mladým dámám /a nejen jim/ splnilo. Všechny dostaly krásné šperky, možnost relaxace v zábavném a wellness centru Babylon Liberec a na výběr z několika procedur dentální a kosmetické kliniky EsthetX.

Sama výtvarnice Alexandra Hejlová prozradila, že ke šperkům se dostala díky své malé dceři. Na dlouhé stání u malířského plátna teď prostě nemá čas. Realizuje se tedy alespoň výrobou šperků. Tato opravdu zajímavá dáma, která nejen vystudovala výtvarnictví, keramiku u akademických výtvarníků, manželů Hudečkových, ale její učitelkou byla navíc známá malířka Jozefína Garaiová. Dnes najdete v jejích galeriích především něžné obrazy romantických vztahů mezi mužem a ženou. V poslední době též vytvořila na zakázku portréty pro známé osobnosti a vystavuje v Německu, Americe, Kanadě i v Itálii.

sperky-009a.jpg


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle