Japonský dressink Gábiny Páralové

Japonský dressink Gábiny Páralové

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Japonský dressink to je název nové kolekce návrhářky Gábiny Páralové



Gábina Páralová Módní návrhářka Gábina Páralová dokončila novou kolekci s názvem Japonský dressink. Hravé modely jsou mimořádně variabilní, stačí jen jinak obléknout sukni či uvázat pásek a jednoduše se promění v nové šaty. Na první pohled nepřehlédnutelné originály spojují extravaganci s praktičností, jsou pohodlné a velmi dobře nositelné. Sluší ženám různého věku i tělesných proporcí. „Ctím individualitu a rozmanitost každé ženy. Nejsme všechny stejné, každá je jedinečná, originální. Vytvářím proto v každé sezónně tři rozmanité kolekce, které může oslovit více typů žen. Kolekce japonský dressink je jemná, má jednoduchou siluetu, variabilitu modelů díky volně spuštěným dílům. Dominuje ji bílá barva doplněna o jemně žlutou, kontrastem jsou dva modely z ostře žluté.“

Spíše než momentální, pomíjivé trendy jsou pro Gábinu Páralovou inspirací k tvorbě lidé, věci a zážitky, jak sama říká. Za zdroj nápadů považuje také samotný materiál, jeho vlastnosti, nové možnosti zpracování, které nabízí. Osobitý tvůrčí styl Gábiny Páralové oslovuje moderní ženy, které preferující ve svém šatníku pár nadčasových kousků prvotřídní kvality a zpracování. Vybírat mohou z oděvů pro každodenní nošení, jako jsou šaty, kalhoty, halenky, svetry, saka, kostýmy, ale i ze společenských a svatebních modelů. Vedle aktuální, každý týden doplňované kolekce, Gábina Páralová nabízí i šití exkluzivních modelů na míru.

Gábina Páralová obléká Táňu Vilhelmovou (je autorkou většiny šatů, které herečka nosí na premiéry a společenské akce včetně Českých lvů), Lenku Dusilovou (jejím dílem jsou například nádherné šaty na obalu nejnovějšího zpěvaččina CD Baromantika), herečky Kláru Melíškovou, Nelu Boudovou, Jitku Čvančarovou, skvostnými róbami vybavila i finalistky České miss.

Hrát si s nůžkami a látkou, šít, háčkovat, vymýšlet, kreslit a pak i realizovat své vlastní kreace Gábinu Páralovou bavilo už od dětství. První kolekci své značky GP veřejnosti představila v roce 1994 na multimediální módní show v Brně. O dva roky později v Brně otevřela vlastní butik, v současné době sídlí v centru města, v Solniční ulici. Od konce roku 2010, po dlouhém hledání optimálních prostor, nabízí Gábina Páralová svou originální módu také v centru Prahy, v ulici Jakubská.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle