Každý nový den je dobrým důvodem, abychom vypadali skvěle ...

Každý nový den je dobrým důvodem, abychom vypadali skvěle ...

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

V kolekcích módní značky s.Oliver pro sezónu jaro/léto 2011 najdete kontrast, přirozený vzhled, svěží barvy, ležérnost i romantiku



s.Oliver pro jaro/léto 2011

Světová módní a lifestylová značka původem z Německa s.Oliver, je módou pro každého, na každý den a v každé situaci. A jaké trendy si přichystala pro jarní a letní měsíce letošního roku? V dámských kolekcích budeme moci vybírat ze směsi stylů s řadou kontrastů, ležérní outdoorový vzhled se spojí s romantickými květy a uprostřed léta budou mořské motivy nahrazeny exotickými prvky a vojenským vzhledem. Důraz je kladen na vytvoření přírodního dojmu, a to jak pomocí pohybujících se povrchů, tak s využitím lehkých a splývajících látek, např. lnu. V kolekcích budou převládat lehké denimové látky, proužkované košile a trička anebo šaty s květinovými vzory, které skvěle navodí letní atmosféru. Pánové se mohou těšit na svěží letní barvy nanesené na kvalitních látkách. Objevovat se budou drobné aplikace, specifické způsoby ukončování či stehování s vášní pro detail. Vzory ve všech variacích, ať už se jedná o proužky, kašmírové vzory nebo kostku, tvoří důležitý prvek stylu s.Oliver pro jaro/léto 2011.

s.Oliver jaro/léto 2011

Všechny kolekce, které byly navrženy v duchu kampaně s.Oliver jaro/léto 2011, spojuje jedna důležitá myšlenka, jež zní: „Každý nový den je dobrým důvodem, abychom vypadali skvěle!“. A to s novými kolekcemi, které budou u většiny produktových řad obměňovány každý měsíc, není vůbec žádný problém. V sortimentu s.Oliver si vyberou všichni, od milovníků moderního stylu, přes sportovní eleganci až po příznivce klidného ležérního stylu či elegantní a zároveň pohodlné business módy. Důvod je zřejmý, oblečení a doplňky s.Oliver pro ženy i muže bez rozdílu produktových řad a dílčích kolekcí totiž spojují, dnes již dokonce s více než 40letou tradicí, především pojmy jako originalita, jedinečnost, modernost, pohodlí či bezprostřednost.

s.Oliver jaro/léto 2011

Březnové novinky v kolekcích módní značky s.Oliver pro ženy i muže nabídnou mj. puntíky a proužky

Přibližně v polovině každého měsíce jsou oblečení i doplňky z jednotlivých produktových řad s.Oliver v prodejnách doplňovány o novinky aktuální pro následující období. Od druhé poloviny února se tak regály prodejen zaplní novinkami s.Oliver pro měsíc březen. Podívejme se proto na několik módních tipů, které si pro nás výrobce přichystal na první jarní měsíc.

Sportovní eleganci pro náročné ženy i muže hledejte v řadě s.Oliver Casual

s.Oliver Casual spojuje mladý, sportovní a elegantní styl s vysokým komfortem nošení. V kombinaci s dobrým výběrem a zpracováním materiálů přináší aktuální módu pro náročné zákazníky, nejčastěji ve věku 25 – 40 let.

s.Oliver jaro/léto 2011
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle