Malé společenské šaty francouzské značky 1-2-3

Malé společenské šaty francouzské značky 1-2-3

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Chystáte se do divadla, na koncert či večerní party? Pak se neobejdete bez malých společenských šatů.

ruzove-saty-009.jpgLetošní podzimní sezóna se v obchodech francouzské módní značky UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3) ponese ve znamení typické pařížské elegance. Kolekce společenských šatů čerpá z principů proslulé „vysoké krejčoviny“, která dokáže jedinečným způsobem podtrhnout ženské linie. Nápadité střihy evokující 60. a 80. léta upoutají vysokými, zúženými pasy a blyštivým zapínáním.

 

Malé černé koktejlky jsou sice sázkou na jistotu, ale vybírat můžete z celé škály barev a střihů. Apartní šaty jednoznačně upoutají sofistikovaným výběrem použitých materiálů a barev, které přecházejí od odstínů růžové a purpurové přes jemnou barvu pudru až po královskou modř. Materiály pro tuto sezónu jsou ušlechtilé a kvalitní. Příkladem mohou být lehoučké žerzeje zdobené propracovanou výšivkou nebo skleněnými korálky. Elegantně svůdné jsou i jemné průhledné látky v kombinaci s hedvábným saténem či delikátní krajka zdobící klasické malé černé šaty. Modely doplňují krátké kabátky a propracované doplňky.

 

Společenské šaty pro nadcházející sezónu jsou díky své vzdušnosti i barevným odstínům příslibem i výzvou pro slavnostní příležitosti. Hebké, měkké a splývavé materiály, do kterých se zahalíte, vyjadřují smyslnost a eleganci dob dávno minulých.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Malé společenské šaty francouz - Autor: pavla4. 10. 2009




CLUB ŽENA


Lifestyle