Módní přehlídka návrhářky Martiny Nevařilové

Módní přehlídka návrhářky Martiny Nevařilové

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Série akcí „jaro patří módě v Central Park Praha“ pokračovala módní přehlídkou Martiny Nevařilové.



Rezidenční projekt Central Park Praha se ve středu 16. května proměnil v centrum módy a umění. Svou autorskou kolekci pro jaro/léto 2012 odhalila slavná módní návrhářka Martina Nevařilová. Mezi modelkami nechyběly známé tváře – Eva Decastelo, Lejla Abbasová či Šárka Ullrichová. Moderování celé akce se ujala Štěpánka Duchková.

Módní přehlídka nové autorské kolekce návrhářky Martiny Nevařilové

Módní přehlídka nové autorské kolekce návrhářky Martiny Nevařilové pro jaro/léto 2012 probíhala v choreografii Vladimíra Franka. Po představení originálních letních šatů, topů a sukní měli návštěvníci unikátní příležitost zhlédnout i první modely na africké téma vytvořené speciálně pro benefiční akci: Postavme školu v Africe, zachraňme horský mlžný les. V modelech zazářily Eva Decastelo, Lejla Abbasová, Monika Marešová, Miluška Bittnerová, Šárka Ullrichová, Zuzana Rosáková, Miss Plzeň Michaela Gleissnerová či modelky Michaela Řeháková, Mirka Fabušová a exotická kráska Dina Cassama. O vlasový styling se postarala Irena Vavrušková se svým týmem, make-up byl v rukou osvědčené profesionálky Veroniky Dědkové.

Martina Nevařilová

Večer konající se nejen v interiéru, ale také v prostorách romanticky nasvíceného privátního parku navštívily osobnosti české kultury, byznysu i společenské scény. Nechyběl ani manžel návrhářky Petr Fejk. Zahájení se ujala Štěpánka Duchková společně s generálním ředitelem projektu Central Park Praha Radomírem Němečkem.

Série akcí „Jaro patří módě v Central Park Praha“ bude pokračovat přehlídkou dětského oblečení prestižních značek z kolekce Au pays des mimis. Následovat budou další módní přehlídky.

Modely v Central Parku Praha předváděly populární herečky: Šárka Ullrichová a Miluška Bittnerová. V letních modelech zazářily rovněž Lejla Abbasová či Dina Cassama. Příležitost být jednou z modelek na přehlídce Martiny Nevařilové v Central Parku Praha, využily i Eva Decastelo a Monika Marešová. Mezi modelkami nechyběly Zuzana Rosáková, Michaela Řeháková,Mirka Fabušová či Miss Plzeň Michaela Gleissnerová.

Martina Nevařilová

Oděvní návrhářka Martina Nevařilová patří k předním tvůrcům české módy. Od roku 1992 tvoří pod značkou NAVARILA - DESIGN® BY MARTINA NEVAŘILOVÁ. Důraz klade na originální design a maximální kvalitu materiálů a zhotovení modelů. Hlavním produktem jsou kolekce autorských úpletů určené pro běžné nošení. V roce 2005 získala titul Výtvarník sezóny – Prague Fashion Week, o rok později od Design Centra ČR například Cenu za vynikající design.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle