Montblanc představuje kolekci kabelek Starisma

Montblanc představuje kolekci kabelek Starisma

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Elegance a smyslné tvary se snoubí ve výjimečné kolekci kožených kabelek a doplňků Starisma Montblanc.

Ústředním prvkem jejich designu je legendární hvězdička Montblanc, která je jemně tvarovaná na povrchu kabelek a doplňků a odráží se dále v samotném jejich tvaru. Malou, ale velmi exkluzivní kolekci tvoří kabelky ve dvou velikostech s vnitřkem z jemného sametu a příručními kapesními zrcátky. Ty dále doplňují tři různé peněženky a pouzdro na psací potřeby. Samotnou kabelku a řemínek propojuje vysoce moderní řetěz inspirovaný kolekcí stříbrných šperků Silver Jewellery Star Collection. Barvy kabelek jsou stejně nadčasové a elegantní jako jejich design: černá a slonovinově bílá – klasická kombinace značky Montblanc.

 

Rozšířením stávající kolekce kabelek a kožených doplňků je novinková kolekce Starisma Montblanc. Tři modely kabelky a peněženky mají několik nápaditých detailů: diskrétní magnetické zapínání, vnitřní kapsu na zip a ochranné kovové nýtky na spodní straně. Poznávacím znamením řady Alcina jsou kování na řemínku ve tvaru hvězdičky Montblanc.

 

Kromě základních dvou odstínů přibude každého půl roku do kolekce Alcina limitovaná edice nových produktů, která bude exkluzivně nabízena ve vybraných buticích Montblanc. Limitovaná edice je vyráběna v počtu pouhých tři sta kusů. První limitovaná kolekce má dvě variace: v metalické stříbrné a zlaté. Tyto úžasné kabelky jsou jako stvořené na slavnostní příležitosti. Lahůdkou kolekce jsou pak kabelky z kůže nubuk v šedočerné barvě. Velmi nápadité je zde použití ústředního motivu hvězdičky: místo prošívání jsou reliéfní hvězdičky našívané vějířovitě tak, že spodní tmavší kůže prosvítá skrz každou další vlnu zvětšujících se hvězdiček.

 

Nové limitované edice jsou stejně jako stávající kolekce Starisma Alcina v nabídce s vyřezávaným jménem kolekce a unikátním limitovaným číslem v buticích Montblanc po celém světě.

 

zdroj:2media.cz, s.r.o.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle