Nejnovější módní trendy v oblasti dámské módy

Nejnovější módní trendy v oblasti dámské módy

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Na prestižním módním veletrhu Pitti Immagine Uomo, který se konal ve dnech 11. – 14. ledna v italské Florencii, byly představeny nejnovější trendy ze světa pánské a dámské módy. Veletrhu se zúčastnili tradiční světoví výrobci a prodejci z různých zemí.



Trendy sezony podzim – zima 2011/12

„Na veletrhu byly představeny trendy sezony podzim – zima 2011/12. Z hlediska zákazníků je tato sezona ještě relativně daleko, nicméně pro výrobce oděvů teď nastává chvíle, kdy se musí intenzivně zabývat kolekcemi, které budou v prodeji během příští zimy. Na italský veletrh firmy jezdí nejen prezentovat své produkty, ale také čerpat inspiraci z hlediska módních trendů,“ řekl módní poradce René Volek, majitel firmy RV FASHION STYLE s.r.o. Prostějov, který se letošního veletrhu Pitti Immagine Uomo jako návštěvník zúčastnil spolu s módní návrhářkou Vlaďkou Antlovou.

René Volek s módní návrhářkou Vlaďkou Antlovou

Dámská móda: Klasický kostým na ústupu

„Veletrh Pitti Immagine Uomo ukázal, že v sezoně podzim – zima 2011/12 bude klasický dámský kostým na ústupu: „Klasický dámský kostým je na ústupu, co se týká oblékání žen do práce. V dnešním „rychlém“ životě potřebují dámy módu pohodlnou, praktickou, ale elegantně zajímavou. U dámské módy je návrat do přelomu 80. a 90. let minulého století. Zvýrazňovaná ramena, užší pasové siluety, to je příští móda. Materiály, které byly na veletrhu k vidění, jsou naprosto perfektní, odpovídají vymoženostem textilního průmyslu 21. století. U dámské módy se do popředí dostává casual - city móda, tedy variabilní móda, která ženám umožní kombinovat doplňky a základní výrobky mezi sebou. Velký boom opět zažívají jeansové kalhoty, které dámy mohou kombinovat ze separátními saky z bavlny, svetříky a podobně,“ uvedl René Volek.

Zdůraznil, že klasický kostým bude záležitost spíše společenskou, ale své opodstatnění neztratí.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle