Oblíbené kabelky Nico v nových barvách

Oblíbené kabelky Nico v nových barvách

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Mimořádně praktické a přitom krásné kabelky Nico australské značky Il Tutto se po celosvětovém úspěchu těší rostoucí oblibě i u českých maminek.



Vedle dosavadního provedení v modré, malinové a černé jsou nově k dostání také v zářivé červené a stylové béžové barvě. Stačí si jen vybrat tu správnou podle vkusu, nálady nebo třeba dekoru kočárku.

kabelky Nico

Nepřehlédnutelné kabelky Nico jsou vyrobeny z PVC imitujícího lesklou kůži a každou zdobí stříbrný medvídek. Díky atraktivním barvám, elegantnímu designu, prvotřídnímu zpracování a kvalitě materiálů je Nico na první pohled luxusní kabelkou, do které se však vejde překvapivě mnoho věcí. Prostorná kabelka je vybavena vnitřní podšívkou, kterou lze jednoduše vyjmout a vyprat, termoobalem na lahvičku, nepropustnou přebalovací podložkou a multifunkční taštičkou na zip. Užitečné jsou i postranní kapsy na magnet a kapsa na zip na zadní straně kabelky. Pro snadné uchycení na kočárek slouží dlouhý nastavitelný popruh, který lze bez problémů použít i na madlo kočárku pro dvojčata.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle