Pietro Filipi a dámská kolekce jaro/léto 2012

Pietro Filipi a dámská kolekce jaro/léto 2012

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Pietro Filipi prezentuje dámskou kolekci pro jaro/léto 2012 a originální řadu Aňa for pietro with love.



Dámská kolekce Pietro Filipi je inspirována 50. a 80. lety minulého století. S invencí kombinuje barvy i styly, rozevláté široké sukně, romantické květinové potisky, pruhované topy, krajky v kontrastu třeba s krátkými pánskými saky nebo ležérními šortkami. Modely září jasnými barvami – červenou, žlutou, růžovou, oranžovou a modrou, ale nechybí přírodní odstíny, ani klasická černá barva v kombinaci s bílou. Tvůrci pracovali s mnoha druhy materiálů – pravou a umělou kůží, hedvábím, bavlnou, polyesterem, lnem, viskózou.

Aňa for pietro with love

Osobitou kolekci s nekonvenční módou Aňa for pietro with love, tentokrát s názvem All you can eat, opět spoluvytvářela tvář Pietro FilipiI, herečka Aňa Geislerová. „Koncept all you can eat v sobě zahrnuje představu ženy, která když může, nechá se okouzlit vším. Moje kolekce tentokrát obsahuje jen šaty, ale zato ve všech barvách, délkách, vzorech, denní pracovní i večerní šaty, které pokrývají potřeby i choutky žen. Pokud navštívíme podnik typu all you can eat většinou ochutnáváme i to, co jsme původně nechtěli, nebojíme se experimentovat a k tomu bych ráda přiměla i zákaznice. Vím, že si zřejmě přišly pro něco praktického, ale proč nezkusit nevšední barvu nebo netypický střih. All you can eat je o příjemném pocitu nasycenosti, kterou doprovází pocit z výhodného nákupu. A s tím pocitem by zákaznice pietra filipi měly odcházet,“ říká Aňa Geislerová.

Pietro Filipi dámská kolekce

All you can eat

Název kolekce All you can eat do značné míry inspiroval celkovou koncepci letošní sezóny jaro/léto v Pietro Filipi – výlohy vizuálně zpracované designérkou Veronikou Jirouškovou jsou plné cupcakes, zmrzlin, bonbonů a dalších dobrot, které svádí k ochutnání. A také lákavě různorodá nabídka modelů Pietro Filipi umožňuje hledat a najít to pravé oblečení pro jakoukoliv příležitost.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle