Podzim/zima 2017 u Hugo Bosse bude ve znamení cestování

Podzim/zima 2017 u Hugo Bosse bude ve znamení cestování

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Ústřední motto, které provází novou kolekci německé značky HUGO BOSS je „Global Traveler“ – „Světový cestovatel“. S novou kolekcí se vydáte za hranice svého šatníku. Global Travel je inspirována pohodlím a stírá hranice mezi prací a volným časem.



Hugo Boss

Dámská kolekce BOSS WOMENSWEAR podzim/zima 2017 je inspirována moderní cestovatelku, která ráda objevuje nové věci a experimentuje. HUGO BOSS přináší snadno kombinovatelné kousky, které nabízí maximální pohodlí. Oblečení na den, volný čas i příležitostné nošení kombinuje tak, aby vytvářel look ležérní elegance pro všechny příležitosti. V dámské i v pánské kolekci pro podzim/zima 2017 je patrný dotek sportovního stylu s jednoduchými liniemi, typickými propracovanými detaily a dokonalým krejčovským zpracováním. Odstínům dominují modrá, vanilková, šampaň, černá, ale i podzimní oranžovo-červená, růžový odstín květů třešní, teplá béžová či fialová.

Hugo Boss sneakers

Vysoce nadčasová móda HUGO BOSS obsahuje mnoho detailů a drobností, které ji na první pohled odlišují. Precizní střihy a krejčovské zpracování dodává každému kousku pohodlí, dobře vypadající vzhled a univerzální využitelnost.

Hugo Boss Womenswear


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle