Trendy sezóny od UN 1 DEUX 2 TROIS

Trendy sezóny od UN 1 DEUX 2 TROIS

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Známá herečka Dana Morávková připravovala spolu s fotografkou Alžbětou Jungrovou imageovou kampaň francouzské módní značky UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3 Paris) pro letošní jaro – léto.



Tato sezóna přichází s příslibem barevné bohatosti a rozmanitosti stylů. Trend sezóny přináší černobílé kombinace v grafickém zpracování, zářivé odlesky pastelových tónů, pikantní barvy koření a různé odstíny modré. Neobejdeme se bez světle béžové, zářivě bílé a smetanové jako symbolu absolutní elegance.

Květinové potisky jsou ze všech nových trendů těmi nejromantičtějšími a nejjemnějšími. Prostor dostanou i pruhy. Příčné, vodorovné i svislé, silné i slabé. Jsou na šatech, tričkách, svetrech. Stačí si jen vybrat ty, které se vám líbí. Jaru vládne džínovina ve všech podobách. Překvapí netradičním pojetí ve formě romantických blůziček s volánky nebo zajímavě řešených šatů.

Lněné kostýmy s širokými nohavicemi nebo úzkou sukní doplňují hedvábné topy zdobené krajkou nebo volány. Kombinace rafinovanosti a opravdové elegance s ohledem na potřeby aktivní ženy tvoří jemnou směs půvabu, nápaditého a nevšedního stylu nadcházející sezóny. Moderní a okouzlující – to je styl značky 123 Paris pro letošní jaro a léto. Takový je i styl Dany Morávkové.

Kolekce Pure Class

Inspirace 80. léty přináší strohé linie, geometrické obrysy, abstraktní vzory a městský minimalismus. Rafinovaně elegantní odstíny béžové a karamelové v kombinaci s bílou nebo zvířecími potisky. Potěší vás klasické trenčkoty zdobené výraznými knoflíky, semišová saka a vesty v kombinaci s hedvábnými šaty a halenkami s jemným květinovým potiskem. Neobejdete se bez klasické bílé košile.

Paříž Texas

Džínovina a kůže jsou alfou a omegou bohémského vzhledu, který nezapře inspiraci Divokým západem. Dominují sluncem sežehnuté odstíny barev. Květinové vzory a střihy evokují folkový vzhled.

1-2-3 Paris jaro – léto 2011

Kolekce BLUE LADY

Inspirace pánskou módou v kombinaci s typicky ženskými detaily a džínovou elegancí. Kolekce přináší kalhotové kostýmy doplněné vestičkami, pruhované svetry s krajkovými aplikacemi, pánské košile s bílými límečky a manžetami. To vše je doplněno „pánskými polobotkami“ nebo klasickými lodičkami. Barevnost ovládají odstíny modré, dvoubarevné kontrasty a květinové potisky.

Kolekce Urban Graphic

Grafické potisky, bílá a šedá barva, minimalistické architektonické siluety, abstraktní obrazové potisky, flitry a lesk, doteky signální růžové. Tato kolekce přináší především tuniky, prodloužené svetříky a trička s potisky.

Kolekce Bellissima

Kolekce, která nezapře svou inspiraci italskými filmovými ikonami šedesátých let, vzdává hold absolutní ženskosti. Elegance a půvab na nás dýchá z kombinace sytě červené a černé. Linie jsou prodloužené, odvážné a sexy, s podtextem elegantní stylovosti. Kolekci dominují svůdné kostýmy, černá kůže, krajka, romantické květinové nebo zvířecí potisky na barevném podkladu. Saka jsou doplněná košilkovými topy s krajkovým lemováním s odvážnými výstřihy nebo jednoduchými halenkami.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle