Účes pro rok 2011 - Přirozeně krásná

Účes pro rok 2011 -  Přirozeně krásná

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Nejnovější trendy ve světě účesů, které byly představeny na módních přehlídkách pro sezonu jaro/léto 2011 v rámci Fashion Weeku, pořádaném v Londýně. Účes " Přirozeně krásná " vytvořený Samem McKnightem, vlasovým stylistou značky Pantene Pro-V.



V zákulisí týdne módy “London Fashion Week” se Samem McKnightem, vlasovým stylistou a globálním ambasadorem značky Pantene Pro-V, Londýn, sezóna jaro - léto 2011

Módní přehlídka: Twenty8Twelve by S.Miller

Účes: Přirozeně krásná

„Účes pro značku Twenty8Twelve je tuto sezónu zcela o krásných, lesklých a zdravě vypadajících vlasech,” říká Sam McKnight. Účesy vypadají svěže, lehce a vzdušně. Je tedy jasné, že zdravě vypadající vlasy budou základem tohoto letního trendu.

Inspirace: Sam nám říká: „Účesy byly inspirované mnohem více Siennou a Savannah a jejich stylem. Dívka Twenty8Twelve je londýnská dívka, která je v pohodě a přirozená. Vlasy působí nestrukturovaně a přirozeně, ale současně je to velmi čistý vzhled.”

Účes - Nízký volný uzel

Jak účes „Přirozeně krásná“ vytvořit:

1. Vlasy pečlivě umyjte za použití šamponu a balzámu Pantene Pro-V Volume pro čisté a zdravě vypadající vlasy. Jak říká Sam: „Dobře umyté vlasy, které byly ošetřeny balzámem jsou základem každého krásného účesu.” V případě, že máte suché vlasy, použijte nový lehký výživný sprej Pantene Pro-V Aqua Light Lightweight Nourishing Spray po celé jejich délce, aby vlasy nebyly zacuchané.

2. Do vlhkých vlasů vmasírujte od kořínků až po konečky pěnové tužidlo Pantene Pro-V Shine, snížíte tak zacuchání. Vlasy poté vysoušejte od zadní části hlavy směrem dopředu tak, aby orámovaly obličej.

3. Abyste vlasům dodala přirozené kontury a mírné zvlnění, natočte náhodně vybrané volné prameny vlasů na silnou kulmu a dbejte na to, aby nebyla příliš stisknutá. Kulmu nechte několik sekund působit, poté vlasy uvolněte a rozčesejte pomocí prstů.

4. Vlasy spleťte do dvou volných copů. „Tímto způsobem účes zjemníte," říká Sam. Vlasy nechte spletené několik hodin nebo přes noc. K urychlení tohoto procesu na módních přehlídkách používá Sam žehličku na vlasy, kterou je možné přejet po celé délce copů … skvělý tip pro rychlý domácí styling.

5. Nakonec copy rozpleťte a vlasy rozčešte pomocí prstů, aby se dosáhlo přirozeného vzhledu a účes dokončete podle Samova doporučení … jemně aplikujte lak na vlasy Pantene Flexible Hold Classic Hairspray.

Výrobky:

- Šampon a balzám Pantene Pro-V Volume pro čístě a zdravě vypadající vlasy
- Lehký výživný sprej na vlasy Pantene Pro-V Aqua Light Lightweight Nourishing Spray
- Pěnové tužidlo na vlasy Pantene Pro-V Shine Styling Mousse
- Lak na vlasy Pantene Flexible Hold Classic Hairspray

 Účes pro rok 2011 - Nízký volný uzel


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle