Účes pro rok 2011 – Krásné smyčky

Účes pro rok 2011 – Krásné smyčky

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Nejnovější trendy ve světě účesů, které byly představeny na módních přehlídkách pro sezonu jaro/léto 2011 v rámci Fashion Weeku, pořádaném v Miláně. Účes: „Krásné smyčky“



V zákulisí týdne módy „Milano Fashion Week“ se Samem McKnightem, vlasovým stylistou a globálním ambasadorem značky Pantene Pro-V, Milano, sezóna jaro – léto 2011. Módní přehlídka: Dsquared2 jaro – léto 2011

Účes: Krásné smyčky

Inspirace:

Mladí a svěží zvídaví lidé; intelektuálně vypadající chlapci a dívky se sebevědomým postojem; dívky s neuspořádaně svázanými ohony, chlapecky vypadající dívky s pěšinkou na straně – „side parting“.

Účes 2011 – Krásné smyčky

Postup:

1. „Základem každého velkého stylu jsou vlasy dobře umyté a ošetřené balzámem Nature Fusion,“ říká Sam McKnight, globální ambasador značky Pantene Pro-V. Pro vytvoření struktury a objemu s konečným leskem včesává Sam do vlasů od kořínků až po konečky pěnové tužidlo Pantene Pro-V Volume.

2. Vlasy pak vysouší směrem dozadu od obličeje za použití kulatého kartáče, aby byly hladké.

3. Poté, co nechal vlasy volně spadnout, nebo vytvořil pěšinku pro „chlapecké“ vzezření dívek, svázal Sam vlasy do ohonu, umístěného jen těsně nad šíjí. Pro vytvoření tvaru smyčky, Sam ohnul vlasy, které pak přichytil k základně ohonu za pomoci hladké elastické gumičky.

4. Ze zbývající délky vlasů udělal na druhé straně další smyčku a tím tak vytvořil z vlasů mašli, kterou přichytil sponkami opět k základně culíku. Všemi přebývajícími vlasy konce ohonu pak zakryl střed „mašle“.

5. Klíčem k dosažení účesu se Samovým „rukopisem“ a který bude působit „učesaně – neučesaně“ je vytvoření stylu, který vypadá, jako by ho dívky vytvořily samy. K dokončení účesu Sam vytáhl volné pramínky vlasů po stranách a za pomoci prstů dodal drdolu strukturu lehkým načechráním.

Výrobky:

Šampon a balzám na vlasy Pantene Pro-V Nature Fusion
Pěnové tužidlo Pantene Pro-V Volume
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle