Účes pro rok 2011 – strukturovaný ohon s objemem

Účes pro rok 2011 – strukturovaný ohon s objemem

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Nejnovější trendy ve světě účesů, které byly představeny na módních přehlídkách pro sezonu jaro/léto 2011 v rámci Fashion Weeku, pořádaném v Miláně. Moderní účes s objemem a strukturou pod kontrolou, uchycený v nízkém ohonu.



V zákulisí týdne módy „Milano Fashion Week“ se Samem McKnightem, vlasovým stylistou a globálním ambasadorem značky Pantene Pro-V, Milano, sezóna jaro – léto 2011. Módní přehlídka: Brioni jaro – léto 2011

Účes: Moderní účes s objemem a strukturou pod kontrolou, uchycený v nízkém ohonu

Inspirace:

Módní přehlídka Brioni jaro-léto 2011 se konala v Triennale Design Museum v Miláně, což je obrovský bílý vzdušný prostor s nádherným denním světlem; ideální pro kolekci, která je převážně bílá. „Inspiraci pro účesy jsem čerpal z okolního prostředí,“ říká Sam McKnight, globální ambasador značky Pantene Pro-V. „Vytvořili jsme strukturovaný ohon s objemem na temeni a v zadní části hlavy. Celé to vypadá velice svěže, elegantně a moderně.“

Účes 2011

Postup:

1. Na bázi čistých a lehce stabilizovaných vlasů, kterých bylo dosaženo použitím šamponu a balzámu Pantene Pro-V Nature Fusion, vytvořil Sam McKnight stylový ohon s moderním objemem a strukturou. „Záměrem bylo vyvolat dojem elegantního, ale zjemněného tvaru,“ řekl.

2. Sam začal vytvářet účes pomocí pěnového tužidla Pantene Pro-V Volume, aplikovaného do vlasů od kořínků až po konečky pro dosažení objemu a struktury. „Vysoušejte vlasy od zadní části hlavy a během vysoušení je zvedejte – tak dosáhnete maximálního objemu,“ říká Sam.

3. Když jsou vlasy urovnané od kořínků až po konečky, nechte je přirozeně se rozdělit několik centimetrů od pěšinky směrem k temeni.

4. Poté Sam vlasy na temeni natupíroval a tím v zadní části hlavy vytvořil zaoblený profil. Konečnou efektní úpravu pak zafixoval lakem na vlasy Pantene Pro-V Volume pro udržení objemu.

5. Vlasy po stranách nechal Sam těsně u hlavy, pak je všechny stáhl do nízkého ohonu, uchyceného na šíji hladkou elastickou gumičkou, tak, aby prameny vlasů visely dolů. A na závěr – aby účesu dodal elegantní a moderní vzhled – pročesal ohon rukama.

Výrobky:

Šampon a balzám na vlasy Pantene Pro-V Nature Fusion
Pěnové tužidlo Pantene Pro-V Volume
Lak na vlasy Pantene Pro-V Volume
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle