Účes pro rok 2011 – Svěžest a zábava

Účes pro rok 2011 – Svěžest a zábava

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Nejnovější trendy ve světě účesů, které byly představeny na módních přehlídkách pro sezonu jaro/léto 2011 v rámci Fashion Weeku, pořádaném v Miláně. Účes „Svěžest a zábava“ vytvořil světoznámý stylista, kadeřník Sam McKnight.



V zákulisí týdne módy „Milano Fashion Week“ se Samem McKnightem, vlasovým stylistou a globálním ambasadorem značky Pantene Pro-V, Milano, sezóna jaro – léto 2011. Módní přehlídka: Moschino Cheap & Chic

Účes: Svěžest a zábava

Volně upravené drdoly, svázané a smotané krásnými, zářivými hedvábnými šátky.

Inspirace: „Dívka Moschino Cheap & Chic je výstřední, mladá dívka s barevnou náladou,“ říká Sam McKnight, globální ambasador značky Pantene. „Miluje zábavu, je svěží a energická, což se projevuje i v účesu Moschino Cheap & Chic pro sezónu jaro – léto 2011.“

Účes – Svěžest a zábava

Postup:

1. Sam McKnight, globální ambasador značky Pantene, doporučuje začít úpravu vlasů jejich důkladným umytím a ošetřením balzámem Pantene Pro-V Volume pro vytvoření ideální základny. „Klíčem k účesu je objem na temeni hlavy a vytvoření základu pro volný drdol,“ říká Sam, který začíná tím, že do vlasů nanese od kořínků až po konečky pěnové tužidlo Pantene Pro-V Volume.

2. Potom vysušte vlasy pomocí velikého kulatého kartáče a soustřeďte se přitom na vytváření objemu od kořínků vlasů zvedáním pramenů kolmo od hlavy. K vytvoření základu na temeni hlavy kartáčujte vlasy zpět několik centimetrů od hlavy ke kořínkům.

3. Potom vytvořte ohon, který stáhnete hladkou elastickou gumičkou několik centimetrů od temene hlavy, takže vlasy visí uvolněně kolem. Stočte konec ohonu a přichyťte sponkou k drdolu. „Výsledný efekt by měl vypadat jemně a lehce,“ říká Sam. „Není to pevně utažený účes.“

4. Pro přikrášlení účesu stočil Sam šátky Moschino Cheap & Chic do ruliček, které pak buď ovinul okolo hlavy jako čelenku, stočil kolem drdolu, nebo je smotal pod a nad uzlem.

5. Na závěr Sam podtrhl energii a pohyb tohoto účesu vytažením a uvolněním pramenů vlasů, čímž účesu dodal jemný, lehce splývající efekt.

Výrobky:

Šampon a balzám na vlasy Pantene Pro-V Volume
Pěnové tužidlo Pantene Pro-V Volume
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle