Úžasné jaro s Lunou!

Úžasné jaro s Lunou!

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Svůdné, atraktivní a sexy, zároveň však i velmi pohodlné, příjemné a praktické je spodní prádlo řecko-italské značky Luna. Exkluzivním zastupitelem značky Luna na našem a slovenském trhu je společnost MOD – Invest. Tváří značky je Barbara Nesvadbová.

plavky-2008.jpgV těchto dnech dorazila do České a Slovenské republiky nová exkluzivní kolekce dámského spodního prádla a plavek pro sezónu jaro/léto 2008 řecko-italské značky Luna. Modely vynikají výraznými barvami, kvalitním materiálem a ultraženskými střihy.

 

Klasickou černou a něžnou bílou doplňuje v klasičtější kolekci spodního prádla Luna oblíbená a velmi slušivá tyrkysová, rudá barva korálů a jemná růžová. Kolekce Lovey  je přizpůsobená stylu mladých žen a dívek - nechybějí romantická žlutá, modrá a světle zelená, potisky a extravagantnější střihy. V nových moderních a veselých barvách se rovněž představí nejoblíbenejší řada Miracle, která je známá tím, že dokáže  udělat zázraky s poprsím - zvětšuje totiž díky patentovanému systému velikost košíčku o 1,5 čísla.

 plavky-2008-b.jpg

Kolekce plavek zaujme na první pohled pestrostí barev i nápaditých aplikací, které dodávají novým modelům svěží dech originality. Modely z kolekce Lovey jsou zdobené korálky a jemnou bižuterií a potisky ovoce a květů. V klasičtější kolekci Luna nechybí styl retro a stále oblíbené etno prvky ani sexy rudá a letní modrá.

 

Ženy, které dávají přednost klasice – tedy střídmým barvám a osvědčeným střihům, se mohou těšit na skvělou novinku. V rámci jarní kampaně „Úžasné jaro s LUNOU!“ přichází Luna s limitovanou sérií klasických modelů řady Secret, Nostalgia a Eternity za skvělé zaváděcí ceny.

 plavky-2008-c.jpg

Se všemi jarními novinkami se budete moci už v průběhu dubna seznámit v několika desítkách butiků se spodním prádlem po celé České a Slovenské republice nebo přímo ve značkovém butiku Luna v pražské Gallery Myšák ve Vodičkově ulici. Prodejna v Gallery Myšák je první značkovou prodejnou Luny v České republice, která nabízí kompletní sortiment zahrnující jak aktuální sezónní modely, tak i stálou celoroční kolekci a kompletní nabídku plavek. Pro ty z vás, které v rámci svých jarních nákupu poctí Myšák svou návštěvou, připravila Luna ještě dárek navíc – k nákupu nový parfém Luna.

plavky-2008-d.jpg

 

Inspirací pro návštěvu Vám mohou být i fotografie, které v prádle a plavkách Luna nafotila v ateliéru Anny Kovačič Barbara Nesvadbová, která je tváří značky. Série smyslných a sexy snímků mapuje celou kolekci – svatebními kolekcemi počínaje a plavkami konče. Pokud chcete oživit svůj šatník o pár trendy kousků spodního prádla nebo si budete chtít udělat jen tak radost, určitě nepropásněte svou příležitost v Myšák Gallery.

 

Foto: černobílé plavky z kolekce Luna © Luna / zelenkavá souprava Miracle © Luna / tyrkysová souprava Luna © Luna / Barbara Nesvadbová v plavkách Luna © Anna Kovačič / souprava s etno motivy z kolekce Lovey © Luna 

 

Zdroj: 2media.cz, s.r.o.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle