Z uzávěru dominanta šperku - Jörg Heinz

Z uzávěru dominanta šperku - Jörg Heinz

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Německý klenotník Jörg Heinz dokázal své malé zlatnictví během 50 let proměnit v ikonu šperkařského světa. 



Podařilo se mu to hlavně díky mimořádně inovativnímu přístupu a neutuchající vášni pro detail i precizní ruční zpracování. V moderním ateliéru v německém Pforzheimu stále vznikají nové kolekce originálních šperků, jejichž variabilní zpracování nemá v konkurenčních klenotnictvích obdoby.

Revolučním momentem, který značku proslavil, se v roce 1974 stalo představení patentovaného uzávěru Mystery Sphere. Dlouhá léta byly uzávěry přehlíženou a nejméně oblíbenou součástí šperku a Jörg Heinz přemýšlel, jak toto vnímání změnit. Výsledkem bylo malé mistrovské dílo v podobě propracovaného uzávěru, který tvoří dominantu celého šperku, lze ho variabilně měnit s perlovými, zlatými či koženými náramky nebo náhrdelníky a vykouzlit tak pokaždé jiný šperk.

Hitem posledních let se stal také „magický“ přívěsek Magic Pendant. Ukrývá až tři různé podoby, které můžete měnit jediným pohybem. Luxusní přívěsky jsou zdobené perlami, zlatem, platinou, diamanty i barevnými drahokamy. Majitelky šperků Jörg Heinz mají díky variabilnímu provedení možnost projevit svou kreativitu a jednoduše měnit podobu svého přívěsku třeba několikrát za den. Nadčasově jednoduchý vzhled pro každodenní nošení, vkusná a elegantní podoba pro obchodní jednání nebo honosná varianta na slavnostní události? Stačí jediný šperk!

Jörg Heinz | Německý klenotník Jörg Heinz dokázal své malé zlatnictví během 50 let proměnit v celosvětovou ikonu šperkařského světa. Podařilo se mu to hlavně díky mimořádně inovativnímu přístupu a neutuchající vášni pro detail i precizní ruční zpracování. V moderním ateliéru neustále vznikají nové kolekce originálních šperků, jejichž variabilní zpracování nemá v konkurenčních klenotnictvích obdoby. Společnost Jörg Heinz byla založena v roce 1968 v Pforzheimu jako ateliér pro perlové šperky a nyní je jedním z nejmodernějších a nejinovativnějších výrobců v Evropě.

Dnes, ve druhé generaci, kterou provozují bratři Martin a Lars Heinz, manufaktura překvapuje vždy novými a rafinovanými transformacemi a precizně zpracovanými doplňky ve formě vyměnitelných šperků. Jsou vyráběny s velkou vášní pro dokonalost a design výhradně v Německu. Variabilita šperků Jörg Heinz přináší maximální individuální flexibilitu designu a drží se motta: „Pokaždé jiná, vždycky svá“.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle