Italská módní značka Pal Zileri představuje kolekci jaro/léto 2012

Italská módní značka Pal Zileri představuje kolekci jaro/léto 2012

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Kolekce PAL ZILERI jaro/léto 2012 je inspirována filmem z roku 1960 V plném slunci s Alainem Delonem a Marií Laforêt v hlavních rolích.



Vintage look celé kolekce je doplněn světlými barvami, sepraným vzhledem látek a sportovním nádechem oděvů v kombinaci se lnem a semišem. Kolekce je postavená na svěžích barevných kombinacích, jako jsou středně šedá barva s fuchsiovou, světle šedá s levandulovou, modré odstíny ve spojení se slunečnicově žlutou nebo džínově modrá s bílou. Obleky jsou z exkluzivní jemné vlny, směsi vlny a lnu, hedvábí, mohéru nebo popelínu.

Pal Zileri

Siluety oděvů navazují na trendy zimní kolekce Pal Zileri s návratem krátkých sportovně elegantních bund, štíhlých klop, méně objemných ramen a zúžených kalhot. Kromě elegantních obleků, košil, triček a kalhot obsahuje kolekce také bundy, kabáty, lehké trenčkoty, kožené bundy a džíny.

Proslulá italská módní značka Pal Zileri se prezentuje ve dvou řadách - klasická elegantní řada PAL ZILERI a sportovnější a také cenově přístupnější Pal Zileri – LAB.

Pal Zileri
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle