Chcete vypadat úspěšnější, než ve skutečnosti jste? Osvojte si tyto 4 triky!

Chcete vypadat úspěšnější, než ve skutečnosti jste? Osvojte si tyto 4 triky!

Kategorie: PRAKTICKÉ

 Cítíte v kostech, že jednou uděláte velkou díru do světa. Už to musí být každou chvíli. No vážně! Jen potřebujete ještě trošičku času… Tyhle čtyři triky vás posunou zase blíž k vašemu cíli!



1. Osvojte si tu správnou image

Ať se vám to líbí, nebo ne, lidé vás soudí podle toho, jak vypadáte. Nemusíte hned utratit majlant za předražené oblečení. Stačí do šatníku zařadit ty správné kousky, které vaši image posunou o úroveň výš.

Pro muže to je padnoucí oblek a kožené polobotky. Pro ženy platí skoro totéž – už jste slyšela o „power suit“? Ne? Tak si ho ale rychle pořiďte! Na tomto základě postavíte jakýkoliv business outfit. Naučte se kombinovat oblečení a začněte přemýšlet, co o vás váš outfit říká.

Tip: Pořiďte opravdu kvalitní boty, které něco vydrží. A jejich pořízení vás rozhodně nemusí zruinovat! Mrkněte třeba na boty Lasocki, které působí luxusně, ale rozhodně nejsou předražené (najdete je na eobuv.cz).

taska

2. Chovejte se sebejistě. V každé situaci

Když máte hlavu plnou pochybností a strachu z neúspěchu, těžko budete ve svých zaměstnancích, klientech či partnerech vzbuzovat dobrý dojem. Pokora je důležitá a je třeba si ji zachovat, ale zdravě sebejistý přístup vás posune zase o kousek dál.

Je jedno, jestli jezdíte starou šunkou, nemáte nejnovější manažerský mobil ani kanceláře. Buďte sebevědomí! Když si sami nebudete věřit, těžko můžete čekat, že vám budou věřit ostatní.

3. Dělejte, jako byste už svých snů dávno docílili

Psychologové dávno odhalili spojení mysli a těla. Když se nějak cítíme, naše chování s tímto pocitem koresponduje. A funguje to i naopak! Když se začneme určitým způsobem chovat, dostaví se také odpovídající pocit.

Tvařte a chovejte se tak, jako byste svých cílů už dosáhli. A dostaví se potřebná sebejistota a motor, který vás k vašemu cíli skutečně přiblíží.

4. Vybírejte si, s kým budete trávit čas

Čas má nedocenitelnou hodnotu. A zatímco ztracený zisk lze vynahradit, ztracený čas vám už nikdo nevrátí. Říká se, že pokud jste nejchytřejší člověk v místnosti, je třeba změnit místnost. A něco na tom určitě bude. Svůj čas věnujte lidem, kteří vám mají co nabídnout. Lidem, kteří vás dělají lepšími. Lidem, kteří vás posunou dál.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle