Dřevostavby znamenají revoluci v zažitých standardech bydlení

Dřevostavby znamenají revoluci v zažitých standardech bydlení

Kategorie: PRAKTICKÉ

Přírodní materiály jsou v dnešní době na vzestupu a s nimi i ekologické bydlení v nízkoenergetických levných domech. 



Perfektním důkazem jsou dřevostavby, které v současné době zažívají velký rozmach a jejich popularita rozhodně nepolevuje.

Postarali se o to výrobci, kteří dokázali, že tento typ domu dokáže ve všech ohledech hravě předčit dříve tak populární zděné domy. Zatímco zděné domy vám postaví kdejaká zednická firma, pokud máte zájem o dřevostavby, je potřeba se obrátit na specializovanou firmu Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o., výsledek ovšem opravdu stojí za to.

Dřevostavby znamenají revoluci v zažitých standardech bydlení

Moderní dřevostavba

Co to vlastně dřevostavba je? Pokud jste se s nimi ještě nesetkali, pravděpodobně je to tím, že je neumíte od zděného domu rozlišit. U moderní dřevostavby to ovšem ani není možné, jelikož je od zděného domu k nerozeznání, fasádní prvky jsou v podstatě stejné, stejně tak jako střecha či okna. Rozdíl je zde v celkové konstrukce a vlastnostech. Konstrukce je z pevných KVH hranolů, které jsou doplněny o desky FERMACELL, vnitřní izolaci ISOVER a další materiály.Všechny tyto materiály mají malý objem a vysokou kvalitu. Ve výsledku je dřevostavba podstatně lehčí a má i výrazně štíhlejší obvodové zdivo. Díky tomu si můžete užívat mnoho prostoru navíc a to dokonce i na stejné zastavěné ploše jaká by byla u zděného domu.

Velká úspora

Kromě nízkých pořizovacích nákladů na dřevostavby je třeba zmínit jejich energetickou nenáročnost. Díky skvělé izolaci se zde velmi ušetří za energie a přítomnost dřeva zde vytvoří výrazně lepší klima, než byste zaznamenali u jakéhokoliv zděného domu. Nemusíte se obávat nižší kvality nebo vzhledu, dřevostavby se budují jako luxusní bungalovy nebo velké rodinné domy, které jsou velmi vzhledné jak v interiéru, tak i v exteriéru. Tyto levné dřevostavby lze vybírat jako z katalogu a následně se těšit na jejich rychlou výstavbu, která trvá obvykle do 3 měsíců. Dřevostavby nepřestávají svými vlastnostmi udivovat a právě díky tomu jsou stále populárnější.

Dřevostavby znamenají revoluci v zažitých standardech bydlení
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle