Elektro

Elektro

Kategorie: PRAKTICKÉ

Kdo viděl českou filmovou komedii „Na samotě u lesa“, zcela jistě si vybaví rady svérázného venkovského stavitele domu při nákupu v prodejně se smíšeným zbožím. Vyjmenovával celou řadu věcí, které potřeboval zakoupit.



Jestliže bychom chtěli jeho monolog parafrázovat a zaměřit se na sortiment elektro, pak bychom museli nepochybně použít výrazy: kabely, rozvaděče, jističe, vypínače, svítidla, instalační krabice, vidlice atd.

Máme-li možnost nalézt vše potřebné pod jednou střechou nebo si vybírat v pohodlí svého domova na jednom e-shopu, je to velice snadné. Právě takovou službu poskytuje společnost Elektro Sychra, spol. s r.o. se sídlem v Ústí nad Orlicí. Firma se kromě prodeje a distribuce elektroinstalačního materiálu zabývá i projekcí, montážemi, revizemi a opravami elektrických rozvodů a hromosvodů, montáží slaboproudých systémů, ale také výrobou rozvaděčů NN.

Zejména pro elektrikáře je služba společnosti Elektro Sychra velice výhodná. Pokud ke své práci potřebují v krátkém termínu sehnat potřebný elektroinstalační materiál a bydlí nebo operují v blízkém okolí Ústí nad Orlicí, mohou si jej zakoupit přímo v kamenném obchodě společnosti, anebo objednat přes internet v jejich e-shopu.

Elektro za bezkonkurenční ceny

Při stavbě nebo rekonstrukci objektů se patrně vedle nejrůznějších kabelů nejvíce používají instalační krabice. Mohou to být krabice pod omítku, na povrch, do sádrokartonu nebo do zateplení, pak víčka, šroubky a další příslušenství. Instalační krabice pod omítku se používají hluboké, mělké i universální, dále rozvodné, odbočné i spojovací. Cenové relace veškerého elektroinstalačního materiálu jsou v porovnání s jinými nabídkami velice nízké. Pro představu lze uvést například mělkou instalační krabici pod omítku KP 68/2 za 4,- Kč, kabel CYKY-J 3x1,5 za 9,- Kč nebo Eaton Jistič PL7-B 10/1 pro použití v domovních instalacích i průmyslu za 107,- Kč.

Vedle těchto základních elektro materiálů patří do sortimentu firmy Elektro Sychra i elektrospotřebiče, například přímotopy AEG, časové spínače, ventilátory včetně ochranných mřížek nebo plastových žaluzií. K dokonalé výbavě každého elektrikáře, ale i stavebníka patří také nářadí související s elektro pracemi. Vybrat si můžete nejrůznější kleště - štípací, kombinované či telefonní.

Správná volba elektrikářů

Pro každého elektrikáře je nejvýhodnější nakupovat materiál na jediném místě, které pro něj bude i zárukou nízké ceny. Musí mít samozřejmě jistotu, že vždy nalezne vše, co potřebuje. Když se blíží jakákoliv zakázka, ať už velká nebo malá, pokaždé je zapotřebí včas pořídit potřebný materiál. Ten se stane součástí nákladů. Mnoho obchodů s elektroinstalačním materiálem není schopno zajistit potřebnou zpětnou vazbu, díky které by se elektrikáři mohli na takový obchod spolehnout. Elektro Sychra spolupracuje ruku v ruce s mnoha elektrikáři. Snaží se jim jejich práci usnadňovat, ulehčit a včas jim poskytnout vše, co potřebují. Zkušení řemeslníci pak mohou svým klientům zajistit stejně dobrou práci, jakou vykonává obchod pro ně.

Veškeré informace o sortimentu a službách společnosti Elektro Sychra naleznete na internetové adrese, kde si můžete elektroinstalační materiál i zakoupit: http://shop.elektro-sychra.cz/

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle