Kouzla se samolepicími bordurami

Kouzla se samolepicími bordurami

Kategorie: PRAKTICKÉ

Bordury nejsou jen klasicky lepené nebo samolepicí pásky, kterými ukončíte vytapetovanou stěnu. Lze je použít i samostatně a pokud máte dost fantazie, dají se s nimi provádět pravá kouzla. A to nejen na stěnách. V samolepicím provedení se osvědčí také na obkladech a na nábytku, zakryjí ošklivá místa, využít je můžete i k proměně drobných dekorací.

Samolepicí bordury d-c-fix patří k dekoračním doplňkům určeným do všech stylů interiérů. Díky svému omyvatelnému povrchu jsou samozřejmě použitelné v koupelnách i v kuchyních. Vybrat si můžete z mnoha klasických i moderních vzorů ve třech šířích (5,3; 10,6 a 13,3 cm), dodávají se v pásech 10 m dlouhých. Nejlépe drží na rovných a hladkých plochách. Toužíte-li po originálním interiéru, bordury se stanou estetickým a dekorativním prostředkem ideálním k jeho vytvoření.

 

bordury-009.jpg 

Klasiku využijete v obývacím pokoji, hale i v ložnici

 

Samolepicí nástěnné dekorace se vyrábějí se vzory vhodnými pro použití v celém interiéru. Jak je z výše uvedených ukázek patrné, nechybí klasické motivy, kuchyňské vzory, dezény vhodné do koupelen, které lze velmi originálně kombinovat s nálepkami na obkladačky a konečně je tu ucelený program pro dětské pokoje, včetně solitérů nábytku.

 

S jejich pomocí a s různými odstíny barevné úpravy stěn, ať již tapetami nebo výmalbou, lze opticky členit místnosti a pracovat s prostorem. Například pohledově zúžit nebo rozšířit stěnu použitím bordur nalepených horizontálně či vertikálně, snížit vysoké stropy tak, že borduru vedete asi 20–30 cm (podle výšky stěn) pod stropem po obvodu místnosti a podobně.

 

Dětský pokoj v bílém provedení působil poněkud nudným až sterilním dojmem. Pár metrů samolepicí bordury s motivem farmy jej rozveselilo. Až dítě odroste, lze motivy snadno vyměnit. Samolepicími fóliemi tak v okamžiku vytvoříte jak z nového, tak ze starého nebo okoukaného nábytku originální kousek s vlastním designem. Aby bordura na předmětech skutečně dobře držela, musí být zbaveny prachu a mastnoty.

 

bordury-009a.jpg

Dětské samolepicí bordury se dobře kombinují s dalšími dekorativními doplňky tohoto programu

 

 

Nalepením různě širokých pásů samolepicích bordur s motivy lastur nad bílé obklady získáte koupelnu s originálním designem. Celkový exkluzivní dojem zvýrazníte vhodně zvolenými doplňky a koupelnovým textilem v jednotných barvách. Jednotlivé kachle se mohou dekorovat samolepkami z doplňkového programu.

bordury-009b.jpg

 

Plody moře se uplatní v koupelnách


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle