Unikátní dárek z Varů

Unikátní dárek z Varů

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Do Karlových Varů se jezdí především za účelem léčení. Důvodem návštěvy těchto světoznámých lázní však může být i ale i turistika, touha se projít po lázeňské kolonádě, kudy kráčela celá plejáda známých osobností z celého světa, golf nebo každoroční filmový festival konaný v červenci.



Ať už se do Varů vydáte za jakýmkoliv účelem, vždy budete určitě přemýšlet, čím udělat radost svým blízkým a co jim z lázní přivezete.

Karlovarské dárky online

Výběr dárků z Varů nabízí internetový obchod darkyzvaru.cz. Vrátit se z Karlových Varů a nepřivézt domů nějaký dárek, to se prostě neodpouští. Nejtradičnějším dárkem a suvenýrem jsou lázeňské oplatky, které mají nezaměnitelnou chuť i vůni a málokdo jimi pohrdne. Lázeňské oplatky z Varů se nikdy neomrzí a chutnají při každé příležitosti. Nejlépe doma potěšíte, pokud zakoupíte original karlovarské oplatky mini, které jsou v luxusním dárkovém balení. Už jen samotná elegantní plechová dóza musí každého potěšit svým vzhledem. A což potom její obsah, jímž jsou obvykle čtyři příchuti, ze kterých si můžete vybrat podle chutě buď vanilku, nugát, čokoládu nebo jablečnou chuť se skořicí.

Unikátní dárek z Varů

Dokonalý dárek i suvenýr

Kromě lázeňských oplatků, nebo suvenýrů sloužících jako dekorace, je také velice vítaným suvenýrem z Karlových Varů praktická a zároveň léčivá kosmetika. Určitě uděláte radost sobě nebo svému partnerovi karlovarským krémem s vysokým obsahem meruňkového oleje, vitamínů a minerálů. Krém uvítají hlavně ženy, neboť rozjasňuje pokožku a obnovuje přirozený a zdravý vzhled pleti.

Meruňkový olej a karlovarská minerální sůl pleť vyživuje, regeneruje a vitamíny zpomalují proces stárnutí. Oblíbené jsou také masážní bylinné krémy s různými výtažky. Tradičním druhem karlovarské kosmetiky je koupelová sůl s rostlinnými silicemi a výtažky ze západočeských slatin, která má velké léčivé účinky. Karlovarská vřídelní sůl je obsažena také v zubní pastě Carlotherm a v další karlovarské kosmetice.

Unikátní dárek z Varů
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle