Užijte si nevídané letní noci na Dolní Moravě

Užijte si nevídané letní noci na Dolní Moravě

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Naplánujte si pro sebe a svou rodinu neobyčejné prázdniny! Horský resort Dolní Morava totiž v létě ožívá adrenalinem, akrobacií a dětským dobrodružstvím s Mamutíkem. Oblíbené atrakce, parky a stezky se pod hvězdným nebem promění na jeviště mimořádných zážitků. Poodhalte, co skrývají teplé letní noci na Dolní Moravě. 



Acrobatic Night Show

Noc plná odvážných artistických výkonů a slavných muzikálových melodií Acrobatic Night Show v nezvyklém prostředí. Kulisy i hlediště totiž poskytne Stezka v oblacích. Vyhlídku oživí provazochodci, taneční choreografie, akrobatické kousky, při nichž se tají dech. Stezkou se rozezní muzikáloví zpěváci Tomáš David a Hana Briešťanská. V doprovodném programu čeká na návštěvníky hudební kapela Golden Delicious, hairstyling, airbrush, malování na obličej a samozřejmě skvělé občerstvení.

akrobacie

Magická noc pod hvězdami

Další, o něco tišší večer si na Stezce v oblacích návštěvníci užijí v rámci Magické noci pod hvězdami. V kulisách hvězdné letní noci budou moci spolu s hvězdáři pozorovat nebe a vesmírná tělesa. Stezku kromě hvězd ozáří i lucerny.

akrobacie ve vzduchu

Adventure night

Kdo však touží po větší dávce dobrodružství, nevynechá Adventure night v Adrenalin parku. Návštěvníci se setkají s profesionály z Horské služby, zjistí více o výstupu na Mt. Blanc, malí i velcí si zazávodí do výšky s Mamutem. Vyřádí se na nočním osvětleném okruhu, na obří houpačce, lezecké stěně nebo při jízdě na tubingové dráze a společně si opečou špekáčky. Vydat se můžete též na Večerní přechod Králického Sněžníku. Turisté vyrazí při západu slunce se zkušeným průvodcem ztichlou horskou krajinou plnou ojedinělých vjemů.

akrobatické kousky

Svých oblíbených parků se děti nemusí vzdát ani večer. Vodní a lesní zážitkový park několikrát za prázdniny ožije Mamutíkovým nočním dobrodružstvím. Děti všech věkových kategorií poznají příběhy pralesa.

To vše a mnohem více zábavy pouze na Dolní Moravě! 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle