Vaše pohodová dovolená a půjčovna karavanů

Vaše pohodová dovolená a půjčovna karavanů

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Vlastnit dům na kolečkách a cestovat podle libosti je snem mnohého z nás.



Takový sen vám ovšem může splnit půjčovna karavanů Karavany Bydlíky v Rudné u Prahy. Na výběr je zde řada karavanů a obytných vozů, které vám umožní se vypravit na dovolenou kamkoliv v republice, nebo do zahraničí.

Výhody karavaningu

Karavaning je jedinečná příležitost trávit dovolenou pouze podle vlastních představ nezávisle na cestovkách a jiných okolnostech. V obytném vozidle najdete veškeré pohodlí, na které jste zvyklí z domova. Budete zde mít pohodlné spaní, malou kuchyňskou linku, lednici i sprchový kout a chemické WC. Toto pohodlí vám umožní neohlížet se na žádné časy a termíny, nikam nespěchat a zastavit, kde se vám zlíbí. Jelikož mají obytné vozy vlastní zdroje energie a nádrže s vodou, nemusíte využívat ani služeb kempů a přesto jste naprosto soběstační a nezávislí. Stačí se jen rozhodnout, naplánovat si termín dovolené a včas si u půjčovny objednat pronájem obytného auta, které vám bude plně vyhovovat.

Vaše pohodová dovolená a půjčovna karavanů

Jaké jsou podmínky

  • Chcete-li si pronajmout karavan k připojení k vašemu autu, stačí vám ŘP skupiny B, pokud celková hmotnost celé soupravy nepřekročí 3,5 t. Toto řidičské oprávnění stačí i k řízení obytného vozu po celé Evropě
  • Fyzická osoba předloží dva doklady totožnosti, právnická osoba navíc výpis z OR
  • Havarijní pojištění je sjednáno se spoluúčastí 10%
  • Další podmínky se dozvíte při převzetí caravanu nebo obytného vozu. Pracovníci půjčovny karavanů a půjčovny obytných aut vám vysvětlí systém připojení a seznámí vás s vybavením. Rovněž se dozvíte, jak se uvnitř caravanu či obytného auta chovat, jak používat jeho zařízení a co dělat v případě problémů.

Vaše pohodová dovolená a půjčovna karavanů

Servis a údržba

Půjčovna karavanů a obytných vozů Karavany-Bydlíky v Rudné, což je Praha-západ, má všechny caravany a obytné vozy pravidelně servisovány. Samozřejmostí je havarijní pojištění, čistota interiéru a perfektní připravenost vozidel. Pokud budete chtít na svých cestách parkovat i mimo kempy, můžete využívat tzv. Stellplatz, což jsou místa, kde je možné přenocovat zdarma nebo za mírný poplatek a využít zdejšího zařízení k doplnění vody, vyprázdnění nádrží, dobití baterií atd.

Pokud jednou zkusíte karavaning, nebudete již chtít trávit dovolenou jiným způsobem. Proto si objednejte karavan či obytný vůz v půjčovně karavanů včas na tel.č. 602 126 127, nebo prostřednictvím emailu pujcovna@bydliky.cz.

Vaše pohodová dovolená a půjčovna karavanů


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle