Chcete přestat kouřit?

Chcete přestat kouřit?

Kategorie: ZDRAVÍ

Pokud ano, následující řádky vám mohou pomoci. V první řadě musíte chtít přestat kouřit sami z vlastního rozhodnutí.



Závislost na cigaretách je naučené chování, takže při odvykání kouření musíte změnit své zvyky aktivně, na základě vlastního snažení. Nikdo vám s odvykáním nepomůže a rovněž různé léky jsou většinou neúčinné. Existuje ovšem efektivní metoda, která dosahuje 70-80% úspěšnosti.

Jedná se o tzv. biorezonanci, která je prováděna pomocí přístroje Bicom. Touto metodou se zabývají antinikotinová centra nazvaná StopNikotin, která působí v Brně, Břeclavi a Hodoníně. Hlavní náplní těchto center je poradenská a konzultační činnost zaměřená na zdravý životní styl, jehož součástí je také propagace hesla nekouřit. Kromě osvěty se však StopNikotin zabývá i aktivním a efektivním odvykáním kouření.

S biorezonancí ztratíte chuť na cigaretu

Za základní poplatek se zbavíte své závislosti na nikotinu ihned, případně maximálně do několika hodin. Po absolvování biorezonance pomocí přístroje Bicom prostě ztratíte chuť na cigaretu. Nezáleží na tom, kolik cigaret denně jste dosud kouřili, ani na věku či jiných okolnostech. Objednat se může každý kuřák, který chce přestat kouřit na základě vlastní vůle. Na webových stránkách si stačí zjistit, v kterých dnech se tato procedura provádí a objednat se v centru, které je nejbližší vašemu bydlišti. Objednávky se provádějí telefonicky nebo prostřednictvím formuláře na webových stránkách StopNikotin.

Než se do příslušného centra dostavíte, nemusíte své kouření nijak omezovat. Podmínkou je, že před samotnou návštěvou musíte vykouřit svou poslední cigaretu, ale necháte nedopalek velikosti jedné poloviny cigarety, který i s popelem vezmete sebou. Druhou podmínkou je zákaz konzumace alkoholu den před tím a den poté. V den zákroku byste neměli pít černou kávu a čaj, ovšem jinak je doporučeno zvýšit přísun tekutin.

Samotná metoda biorezonance je založena na bázi magnetického působení, které je bezbolestné a bez jakýchkoliv vedlejších účinků.

Chcete přestat kouřit?
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle