Neodkládejte čas pro sebe a své zdraví

Neodkládejte čas pro sebe a své zdraví

Kategorie: ZDRAVÍ

Ve svém volném čase rádi vyhledáváme klidná místa pro odpočinek. Doba je uspěchaná, naše pracovní vytížení nám často neumožní využít zaslouženou dovolenou. Nervozita, vypětí, zdravotní komplikace, stres.  



Chceme-li ovšem normálně pracovat a žít, je jednou za čas nutné odpočinout si od každodenních starostí, vzít si volno a relaxovat. Což takhle výlet do Prahy? Pokud namítnete, že to není zrovna klidné město pro odpočinek, nenechte se mýlit.
Je zde místo, kde si vaše tělesná i psychická „schránka“ dopřeje relaxaci plnými doušky.

Lázně Jupiter

Dnešní lázeňská péče je v naší republice na vysoké úrovni. A nejezdí se sem pouze pro rekonvalescenci po operacích a při vážných zdravotních komplikacích. Je možné zde odpočívat, relaxovat, využít lázeňské procedury a předejít tak psychickým a zdravotním obtížím. Lázně Jupiter vám nabízí ozdravné balíčky, které pro vás připraví (po úvodním vyšetření) přímo na míru lázeňští odborní profesionálové. Vylepšení vaší kondice, vzhledu, detoxikace, problémy s nadváhou, relaxační masáže… to vše si dopřejete v lázních, které navštěvují pacienti již od roku 2000.

Neodkládejte čas pro sebe a své zdraví

Lymfatické masáže – intenzivní očista

Lymfatický systém patří neodlučitelně k imunitnímu systému člověka. Shromažďuje a pak i vylučuje škodlivé látky z našeho organismu. Pokud mají lymfy správný průtok a dobře funguje jejich čištění v lymfatických uzlinách, pracuje dobře i náš imunitní systém. Jsou-li lymfy špatně průchozí, pociťujeme trvale únavu, na těle se objevují otoky očí, končetin, celulitida, trpíme často infekčními chorobami.

Lymfatické masáže mohou tento problém vyřešit. Například program Lázeňská siesta: proběhne pročištění lymfatických uzlin a mízních cév, odbourání tuku v blízkosti důležitých orgánů, odstranění lymfatických otoků apod. Spojení lymfodrenáže s manuálním a přístrojovým masírováním vám důkladně uvolní lymfatický systém. Máte-li náročné sedavé zaměstnání, cítíte se unaveni a váš lymfatický systém nefunguje, jak má – tento program je právě pro vás a znatelně se vám uleví.

Podkožní tuk - problém současnosti

Lázně Jupiter vám nabídnou i řešení, co s nadbytečným podkožním tukem. Za pomoci ultrazvuku podstoupíte neinvazivní, bezbolestnou liposukci. Pro svůj vzhled a dobrý pocit nemusíte zažít bolestivý zákrok pod narkózou, která lidskému tělu příliš nesvědčí. Není ani potřeba dlouhé zotavení po operaci. Ultrazvuk vám odbourá vnitřní tuk z okolí cév, zbavíte se celulitidy, strií.

Rádi odpočíváte při masážích? Pak jsou pro vás připraveny masáže Hammam. Jejich tradice pochází z tureckých lázní. Dokonale se při nich uvolníte, obnovíte tělo i mysl. Očistná pěna, odstranění odumřelých kožních buněk, velmi příjemná masáž - prostě dokonalá relaxace.

V lázních Jupiter si odpočinete, předejdete vhodnými kúrami zbytečným zdravotním obtížím. Neodkládejte čas, který je potřeba věnovat svému zdraví. Využijte služby, které jsou tu pro vás, zregenerujte tělo i mysl, udělejte něco pro svůj vzhled. Jistě budete spokojeni.

Neodkládejte čas pro sebe a své zdraví
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle