Špatné návyky, které výrazně ovlivňují vaše zdraví

Špatné návyky, které výrazně ovlivňují vaše zdraví

Kategorie: ZDRAVÍ

Všichni máme malé návyky a vtípky, ze kterých jsme vinni. Většina z nich se může zdát neškodná, ale při bližším zkoumání můžete zjistit, že skutečně poškozujete své tělo. Zde je několik každodenních návyků, které můžete mít a možná budete chtít zvážit změnu!



Poslouchání hudby příliš hlasitě

Hudba nás může přenést do jiného světa a může to být skvělý způsob, jak relaxovat a uniknout. Můžete být v tělocvičně nebo ve vlaku se zapnutými sluchátky - hudba je skvělý způsob, jak trávit čas, nebo se cítit lépe, pokud jste měli špatný den, jak se říká, někdy je hudba veškerou terapií, kterou potřebujete. Ale předtím, než to opravdu roztočíte, zvažte, že byste mohli ohrozit sluch. Většina moderních telefonů vás upozorní, když je hlasitost příliš vysoká, takže to neignorujte.

Nepohnul se z pohovky celý víkend

Sedavý životní styl přispívá k přibírání na váze a obezitě, která přichází s vlastním souborem závažných zdravotních problémů. Udržování aktivního životního stylu zabrání oslabení těla, udržíte si kondici a cvičení obecně prospěje každé buňce v těle. Najděte aktivity, které vás baví. Mohlo by to být cokoli od plavání po taneční. Snažte se zůstat aktivní – choďte se svým psem, jezděte více na kole, místo toho, abyste si vzali auto.

zdraví

Jíst sladkosti

Mít dech s mátou, která vám po obědě osvěží ústa, to nemusí být problém, ale pokud zjistíte, že si jí dáváte furt dokola, nezapomeňte, že jsou plné cukru a jsou pro vaše zuby špatné. Kalorie se mohou také sčítat, takže místo toho použijte žvýkačku bez cukru, nebo si přineste ve vaku malou lahvičku ústní vody, kterou se můžete opláchnout, když potřebujete.

Používání zastaralé kosmetiky

Není překvapivé, že neexistuje žádný zákonný požadavek uvádět datum expirace kosmetiky, protože se nejedná o spotřební zboží. Vyprší však a starý make-up a péče o pleť mohou být útočištěm pro bakterie a na kůži mohou způsobit vyrážky, podráždění a infekci. Některé staré kosmetické předměty, jako jsou deodoranty, byly v některých studiích dokonce spojeny s rakovinou prsu. Projděte si skrýš a zahoďte všechno, co se změnilo v konzistenci, struktuře nebo zápachu. K dispozici jsou online průvodci, kteří vám poskytnou představu o tom, jak dlouho různé položky mají tendenci vydržet, a usnadňují vám tak zjistit, co stojí za to udržet a co je dobré pro koš.

Nebezpečné zlozvyky

Nejviditelnější ze všeho je příliš alkoholu, nelegálních drog, kouření, a dokonce i nadměrné stravování. Tohle může být pro tělo neuvěřitelně špatné. Toxiny v těle mohou vést k rakovině a jiným onemocněním, způsobíte předčasné stárnutí a budete se cítit pomalí. Příliš mnoho tuku, cukru a soli může vést k srdečním problémům, cukrovce, mozkové příhodě a dalším. Pokud je váš zlozvyk také závislý, promluvte si s lékařem a získejte správnou podporu.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle