Želatina na klouby

Želatina na klouby

Kategorie: RADY PRO ZDRAVÍ

Stále více lidí začíná užívat želatinu. Má obrovský vliv na vaše klouby, vazy a srdeční tepny. Ale i na kůži. Jednoduchý, levný ale vysoce účinný lék.



Ozdravná želatinová kůra

Koupíte v obchodě želatinu v prášku. 31 dní, každý večer, 2 zarovnané lžičky, ne vrchovaté, rozpustíte v hrnku s vodou. Ráno vypijete. Pokud vám to moc nechutná, můžete to zalít čajem, nebo sirupem. Již za pár dnů cítíte velkou úlevu. Kůru je vhodné opakovat 2 x za rok. Želatina působí na klouby blahodárně. 

Želatina, kolagen, glutin

Základem pro výrobu želatiny je bíklkovina kolagen. Vařením se kolagen přenuje na glutin. Někteří lidé proto konzumují i vyvařené koleno, jí tlačenku, případně nakupují kůže a vaří je. Želatina bude ovšem nejjednodušší způsob jak dostat do těla bílkovinu zvanou glutin.

Historie výroby želatiny

Dříve se vyráběla potravinářská želatina i ve Svitu, v Koželužnách. Z odpadů kůže, při jejím zpracování na useň na boty. Tedy, Svit vyráběl vlastně potraviny, nebo chcete - li přesněji, léčivo.

Želatina na klouby

Želatina v prášku

Želatinu v Otrokovicích v Lidlu zákazníci úplně vykoupili. Senioři, kteří chodí cvičit, se totiž cítí po želatinové kůže mnohem lépe. I známý, který má 81 let, předtím, než začal řezat dřevo, dal si hrníček želatiny. Máte - li bolesti s klouby, vyzkoušejte. Můžete, ale své klouby zabezpečit i preventivně. Želatina se jeví jako jednoduché řešení.

Poznánka: Pozor kupujte želatinu která je vyrobena z živočišného základu. Želatiny rostliného původu naobsahují potřebnou bílkovinu glutin. 

Autor: Ing. Pavel Sýkora
Zdroj: www.masterenergy.cz

Související články: 
Černý bez - květ
Domácí sirup na hubnutí
Želatina je lék na bolest
RAW večeře


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 prevence a léčba - Autor: Robin Hudeček13. 1. 2017
 Fajny článek. A má pravdu. - Autor: Pepa20. 2. 2016
 Glutin. Vidět, že na článku - Autor: Bota Svit20. 2. 2016




CLUB ŽENA


Lifestyle