Rezervační systém 4fitness

Rezervační systém 4fitness

Kategorie: RODINA

Popularita fitness center, ale i malých fitness studií stále stoupá. Lidé se stále více zajímají o zdravý způsob života a kromě zdravé stravy vyhledávají také různé sportovní aktivity.



K nejčastějším patří využívání fitness, která i u nás rostou jako houby po dešti. Ovšem nejsou to pouze fitka, ale stále více jsou využívány tenisové kurty, tělocvičny, kde se provozuje squash, jóga, zumba, spinning, pilates, ale i taneční kursy a další aktivity.

Přehledný rezervační systém

To vše vyžaduje organizaci a účinný rezervační systém. Pokud patříte k majitelům či provozovatelům fitness nebo jiného zařízení, určitě oceníte rezervační systém 4fitness. Tento systém může vytvořit prakticky neomezené množství kalendářů, které budou perfektně sloužit nejen majitelům a provozovatelům, ale i uživatelům těchto zařízení.

Rezervační systém 4fitness

Zjednodušeně řečeno je rezervační systém 4fitness aplikace běžící na internetových stránkách. Jeho uživatelé, kteří provozují nebo navštěvují nejrůznější lekce, si je zde mohou zarezervovat. Například to velice usnadní činnost organizátorům kurzů jógy, spiningu, zumby, tanečních kursů a celé řady jiných aktivit, kteří pořádají pravidelné lekce a přijímají objednávky a žádosti o rezervaci například po telefonu či prostřednictví e-mailové adresy. Rezervace 4fitness jim usnadní práci a klienti budou mít možnost daleko jednoduššího a pohodlnějšího rezervování kursu či pravidelné návštěvy v čase, kterým jim nejlépe vyhovuje. Kromě možnosti rezervace nabízí rezervační systém i další užitečné funkce.

Pořídíte-li si software 4fitness, budete překvapeni dalšími možnostmi, které tento rezervační systém nabízí. Například si v něm můžete vytvářet neomezené množství permanentek, které můžete přidělit zaregistrovaným uživatelům. U permanentek lze pozastavit platnost v případě omluvy klienta, nebo její platnost posunout. Další možností systému je odesílání informačních sms zpráv klientům, které si odesílatel může upravovat podle své potřeby. Klient se může zarezervovat na určitou lekci, na konkrétní stroj, nebo se odhlašovat.

Rezervační systém 4fitness


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle