Stolní fotbal - zábava na dlouhé zimní večery

Stolní fotbal - zábava na dlouhé zimní večery

Kategorie: RODINA

Užijte si zábavu i doma! Nudíte se a do fotbalové sezóny daleko? Zkuste stolní fotbal, ke kterému není třeba žádných zvláštních dovedností a užijete si jej s celou rodinou i partou kamarádů.



Nebaví vás nekonečné sezení u televize, venku je ještě chladno a vy nevíte, jak zabavit děti? Vybavte si domácí hernu fotbálkem a uspořádejte doma turnaj. Stolní fotbal je oblíbená nenáročná hra, kterou zvládne každý. Vznikla již počátkem minulého století a její oblíbenost stále roste.

Gól!

Cílem hry je nasázet soupeři co nejvíce gólů. V základní klasické sestavě jde o hru pro 4 hráče – 2 obránce a 2 útočníky, ale můžete se setkat i s variantami pro více hráčů, které oceníte při větších návštěvách. V poli má obránce na starost brankáře a obranou řadu se dvěma figurkami a oproti tomu útočník středovou řadu s pěti fotbalisty a útočnou řadu se třemi figurkami.

Stolní fotbálek

Triky, jak být nejlepší

Trénujte reakce, protože pohotovější hráč vítězí a nezapomeňte na rozhýbání svých zápěstí před samotnou hrou.

I když naučit se hrát fotbálek není náročné, na technice hry záleží. Obvykle vyhrává strana, která je útočnější. Sledujte tempo hry a slabiny protihráče.

Hrajte fair-play, jde především o zábavu.

Trénink dělá mistry i u stolního fotbálku. Pokud chcete zazářit na turnaji, v hospodě nebo před kamarády vypilovanou technikou, stolní fotbal si pořiďte domů a trénujte. Ke zlepšení pomůže trénink útočné hry a co víte, třeba příští rok vyhrajete turnaj právě vy.

Dnes si můžete již vybrat z mnoha variant od fotbálku pro děti s výškově nastavitelnými nohami po profesionální edice pro opravdové fajnšmekry. Pořídit si stolní fotbal není nikterak finančně nákladné. Vydejte se na hawaj.cz a vyberte stolní fotbálek, který ocení celá rodina i parta kamarádů. Pamatujte, že potřebujete nejen dostatek prostoru pro samotnou hru, ale i pro hráče. Jen tak si zábavu užijí všichni naplno.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle