Vánoční dárky pro celou rodinu na poslední chvíli? Žádný problém!

Vánoční dárky pro celou rodinu na poslední chvíli? Žádný problém!

Kategorie: RODINA

Vánoce jsou skoro tady a vy ještě nemáte všechny dárečky? Klid, hlavně nepanikařte. Máme tipy, díky kterým zvládnete hravě a bez námahy.



Nakupujte pro páry

Nejsnadnější způsob, jak pořídit dárky efektivně, je nakupovat pro páry. Pokud to jde, samozřejmě. Takže namísto dvou dárků pro babičku a pro dědečka jim koupíte jeden velký společný. Stejně postupujte u všech párů.

Nebojte se obálek

Pod stromečkem je každý rok více a více obálek. S vouchery, s penězi i poukázkami. A na tom není nic špatného. Obálkové dárky jsou často ty, které sklidí největší úspěch. Voucher na zážitek je skvělou volbou pro každého. Když tedy trefíte ten správný. A peníze a poukázky zase obdarovanému umožní, aby si nejen dárek vybral sám, ale navíc může využít povánoční slevy.

Buďte ohleduplní

Než dárky nakoupíte, ujistěte se, že udělají radost. Máte kamarádku, která se snaží zhubnout? Podpořte jí a kupte jí například osobní digitální váhu, díky které bude kamarádka moci s radostí kontrolovat první milé výsledky svého snažení.

Pozor na dárky pro děti, které nejsou vaše

Pokud letos kupujete dárky dětem, které nejsou vaše, vždy se poraďte s jejich rodiči. Jejich ratolest jistě bude mít radost z hasičského auta, které každou půl hodinu vydává zvuk sirény, ale oni by se mohli zbláznit ještě před Novým rokem.

Tip: Robota pro děti najdete třeba na iStyle.eu.

Robot pro děti

Hlavně se s nákupy příliš nestresujte a především si užijte společně strávené chvíle u pohádek a cukroví. Krásné Vánoce!


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle