Módní trendy, které zajímají teenagery

Módní trendy, které zajímají teenagery

Kategorie: DĚTI

Teenageři jsou záhadami zabalenými v záhadě, a když na to konečně začnete přicházet, změní se, jen aby vás udrželi na nohou (nebo by vás mohli srazit, pokud dáváte přednost nepolitické verzi).



Je třeba říci, jak jste byli mladí, byla nejlepší generace teenagerů, vaše hudba byla lepší, byli jste chladnější a nebyli jste tak hrubí nebo hloupí. Je to ohromující tempo, že se věci mění, a ačkoli tomu tak vždy bylo, někdy se zdá, že tempo změn se zrychluje. Ale někdy je dobré alespoň zkusit vymyslet své cesty, takže se pojďme podívat na nečekané trendy, které mladí lidé dnes dokážou, v podstatě to, co je v pohodě.

Retro módní trendy

Tohle je absolutní důkaz, že vaše generace má pravdu! Dnešní mládež je posedlá retro módou a to je nepochybně rozzlobující, jako jste tam byli první. I když si je můžete zahanbit tím, že jim ukážete fotografie, jak se oblékali lidi v jejich retro stylu. Občas se vám dostane podivné situace dětí, které nosí značkové tričko, ale nechápete původ designu, Rolling Stones, design „rtů“, obličej Nirvana nebo dokonce i ty, které by nosily logo New York Yankees. Ani nevěděl, že jsou baseballový tým!

děti

Méně je více

Když přemýšlíme o populárních trendech, je pravda, že, do čeho jsou mladí uchváceny, není všechno špatné. Když se nesnaží napodobovat naše generace, které jsou někdy upřímné, je to dobrá věc. Některé současné trendy jsou opravdu velmi neinvazivní! Minimalismus je v dnešní době docela věcí. V zásadě je jednoduchý a používá jemné tvary a vzory, nikoli hlasité, drzé výroky. Možná nám chybí některá z nejhorších módních výroků, protože vždy vypadaly normálně v době, kdy se ohlédneme za některými hrůzo stroji minulosti.

Nepít ani nekouřit

To, co nosí, není jediná změna v dospívajících trendech, které jsme v průběhu let viděli, ale také to, jak se chovají, je dost odlišné. Všichni jsme pravděpodobně byli úplnou noční můrou pro naše rodiče zpět v našich dospívajících letech. Kouřili jsme, pili a brali drogy, v průměru mnohem víc než naše dnešní protějšky. To se ukazuje, když se podíváte na rozdíl v kouření, pití a drog pro sexuální a dospívající těhotenství.

Co tedy dělají?

Co tedy dělají, když nekouří a nepijou nebo se obecně nedostanou k dobrému, jak jsme všichni zvykli? Pro začátek existuje tolik jiných rozptýlení, nejde jen o televizi, existuje milion webových aplikací atd., aby ztratili čas. I sociální média se posunula dál, všichni máme účet na Facebooku, že? Teenageři, jsou daleko za tím! Je to všechno Snapchat a Instagram, spíše než Facebook a Twitter.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle