Oslavte svátek dětí s Robinem Hoodem

Oslavte svátek dětí s Robinem Hoodem

Kategorie: DĚTI

„Klobouk dolů, tenhle muzikál je zážitek,“ končí jedna z mnoha oslavných recenzí na muzikálový hit z autorské dílny Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Robin Hood, který s velkým úspěchem uvádí pražské Divadlo Kalich.



A k superlativům od kritiků se přidávají také spokojení diváci – Robin Hood má na svém kontě už dvě stovky nabitých a nadšeně aplaudovaných repríz. V čem tkví tajemství zrodu takového fenoménu? Nejlépe to vlastně vystihují slova autorky libreta a písňových textů Gabriely Osvaldové: „Je to muzikál pro široký okruh publika. Snažili jsme se, aby byl vtipný, ale aby zároveň nezapadla romantická linka příběhu a aby v něm zůstalo i to hrdinství.“

Na muzikálovém příběhu legendárního zbojníka, převyprávěném s velkou mírou nadsázky, se skutečně baví dospělí diváci i děti od předškolního věku. „Opírá se o dobře vystavěný příběh s velkou dávkou humoru. Nejde přímo o pohádku, zároveň se ale diváci nemusí bát vzít s sebou do divadla i svoje ratolesti. Šlo nám o příjemné představení pro celou rodinu s kvalitním zpíváním, herectvím a tancováním, okořeněné zmíněnou nadsázkou,“ doplňuje režisér a choreograf Ján Ďurovčík, jehož jméno je doma i ve světě vyslovováno s velkým respektem.

Robin Hood

Výčet lákadel muzikálu Robin Hood by nebyl úplný, kdybychom nezmínili atraktivní herecké obsazení. V hlavních rolích hrají Václav Noid Bárta, Kamil Střihavka, Lucia Šoralová, Leona Machálková nebo finalisté castingové show TV Prima Robin Hood – Cesta ke slávě Jan Kříž, Martina Bártová či Michaela Doubravová.

Využijte pozvánku naší redakce a vydejte se na Robina Hooda v rámci výjimečné akce inspirované Dnem dětí: na červnová představení Robina Hooda (1. – 3. 6.) získáte k zakoupené vstupence v plné výši vstupenku na sousední sedadlo pro své dítě do 18 let zcela zdarma. Nelze kombinovat s ostatními slevami. Akce platí pouze v pokladně Divadla Kalich, Jungmannova 9, Praha 1.

Robin Hood
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle