Kámošky Černocká a Tomsová unikají do kyber světa

Kámošky Černocká a Tomsová unikají do kyber světa

Kategorie: FILM

Kultovní japonské anime Ghost in the Shell, v hlavní roli s kráskou Scarlett Johansson, se dočkal slavnostní premiéry v Praze v kině IMAX. A kdo viděl Ghost in the Shell v Praze jako první? 



Očekávaný snímek zaplnil kino až do posledního místa. Mezi hosty jste mohli potkat i řadu známých osobností. Akční sci-fi navštívila i herečka a zpěvačka Petra Černocká s její dlouholetou kamarádkou, legendární hlasatelkou, Marií Tomsovou. Obě kamarádky se vydaly vstříc novým technologiím kyber světa vzdálené budoucnosti a hravě zapadly mezi mnohem mladší návštěvníky premiéry.

Kryštof Michal dorazil se svým dítětem

Mezi dalšími známými tvářemi, které jste mohli potkat na premiéře, byli Kryštof Michal, stejně jako Natálie Kocábová. Ti si užili premiérový večer se svými ratolestmi, které jim již brzy přerostou přes hlavu. Česká Miss Andrea Bezděková přišla v doprovodu neznámého muže, že by šlo o rande a nový přítel je na cestě? Necháme se překvapit. Film si přišel vychutnat i závodní jezdec Jan Charouz, který na slavnostní premiéru vyvedl svoji současnou přítelkyni.

 Petra Černocká

Ghost in the Shell se stalo základní inspirací pro legendární trilogii Matrix a konečně přišel čas, aby tahle kyberpunková hvězda zazářila sama na filmovém plátně. Pro tento nesnadný úkol byl zvolen režisér Rupert Sanders a hlavně Scarlett Johansson, jedna z nejlepších hereček své generace, která už v Avengers a v Lucy dokázala, jak umí být nebezpečná. 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle