Na premiéru pokračování Star Treku dorazil Michael Kocáb i Marta Jandová

Na premiéru pokračování Star Treku dorazil Michael Kocáb i Marta Jandová

Kategorie: FILM

Premiéru pokračování kultovního Star Treku s názvem „Do neznáma“, si nenechalo ujít mnoho známých osobností. Slavnostní premiéru tohoto filmu shlédl Michael Kocáb, Marta Jandová, zpěvačka Elis, Jakub Kohák, Gipsy, J. A. Duchoslav, Jan Bendig, Michael Foret a Filip Jankovič.



Posádka lodi Enterprise

Posádka lodi Enterprise se v pokračování legendárního Star Treku: Do neznáma vydá za hranice známého vesmíru.

Co se dělo na premiéře

Tuto jedinečnou událost z filmového světa si nenechaly ujít i některé známé tváře. Zpěvačka Marta Jandová přišla v doprovodu svého manžela a shodou okolností ve stejnou chvíli dorazil také hudebník Michael Kocáb s kamarády. Tihle dvě osobnosti se prý nikdy nestihli seznámit osobně. Osud tomu chtěl, a když Marta hledala své místo v sále, omylem vysypala Kocábovi popcorn přímo do klína. Ten to s úsměvem přešel, a aspoň tak měl konečně možnost se s Martou seznámit.

Marta Jandová

Podpořit posádku lodi Enterprise se vydala také skupina českých zpěváků, kteří jsou i v soukromí dobří přátelé. Že by tak v budoucnu vznikl nějaký nový zajímavý projekt? Necháme se překvapit, jestli Elis, Jan Bendig a Filip Jankovič něco spolu vymyslí. Po dlouhé době se ve společnosti objevil také herec Filip Blažek, a to po boku své půvabné manželky. Premiéru filmu si nenechala ujít také herečka Míša Dolinová, kterou doprovodila její dcera.

Michael Kocáb

Film Star Trek: Do neznáma můžete navštívit v kinech od 18. srpna.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Kocáb ? Nechodit. - Autor: hru@seznam.cz7. 9. 2016




CLUB ŽENA


Lifestyle