Na Šumavě řádila Vzteklina

Na Šumavě řádila Vzteklina

Kategorie: FILM

Padla poslední klapka Vztekliny s Kryštofem Hádkem, kterou diváci České televize uvidí v příštím roce. Šumavská tajemství a vzteklina se staly hlavním tématem nové thrillerové minisérie České televize v hlavních rolích s Kryštofem Hádkem, Stanislavem Majerem, Johanou Matouškovou a Janem Vlasákem.



Vzteklina

Režie se ujal Tomáš Bařina: „Vztek čas od času popadá každého jedince i národ a ten pak musí volit, jestli mu podlehne, nebo se mu vzepře. Ve výsledku je tak náš příběh jednoduše o boji mezi dobrem a zlem,“ popisuje děj Bařina. Kreativní producent šestidílné minisérie Josef Viewegh doplňuje: „Vzteklina by na české televizní obrazovky měla přinést zase něco nového. Nabourává klišé, která se, bohužel, v tomto žánru rychle zabydlují, a naopak nabízí mnohovrstevnatý příběh.“

Vzteklina

Natáčelo se od dubna do srpna v padesáti lokacích Šumavy, Kutnohorska, Prahy, Brdských lesů a Příbramska. „Pokud platí okřídlené rčení, že výsledek je tím lepší, oč je natáčení náročnější a scény na place vypjatější, bude Vzteklina opravdu skvělá,“ glosuje natáčení Josef Viewegh.

Vzteklina

Hrají: Kryštof Hádek, Stanislav Majer, Jan Vlasák, Johana Matoušková, Gábina Hezlová, Igor Bareš

Režie: Tomáš Bařina

Námět: Jan Stehlík, Josef Viewegh

Scénář: Jan Stehlík

Kamera: Pavel Berkovič

Architekt: Pavel Rample

Hudba: Karel Havlíček

Střih: Petr Pauer

Kreativní producent: Josef Viewegh


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle