Polski film – první brněnská klapka

Polski film – první brněnská klapka

Kategorie: FILM

Nový česko-polský film Polski film v režii debutujícího Jana Budaře se začal natáčet v sobotu 9. července v Praze. Nyní se filmový štáb přesouvá do Brna.



První brněnská klapka padla 18. července za účasti čtveřice hlavních představitelů – Marka Daniela, Pavla Lišky, Josefa Poláška a Tomáše Matonohy.

Polski film se bude točit celkem čtyřicet dnů, kromě Prahy a Brna také na východní Moravě, v Krakově a okolí. V hlavních rolích se poprvé společně na plátně sejde parta spolužáků z brněnské JAMU Tomáš Matonoha, Josef Polášek, Pavel Liška a Marek Daniel. Vedle nich se objeví Jana Plodková, Lucie Benešová a polská herečka Katarzyna Zawadzka. Film vzniká v koprodukci společnosti Negativ, Tomáše Matonohy a polské produkční společnosti OFF Production. Premiéra je ohlášena na červenec příštího roku.

Polski film

„Polski film bude splněním jednoho velkého snu. Opět se spolu sejdou jedineční herci-kamarádi, kteří spolu v mládí na JAMU tvořili kompaktní hereckou skupinu a hodně se u toho bavili. Bude to něco jako Beatles-revival, “ říká Jan Budař.

„Kdo znáte Komediograf, který jsme s kluky založili v Brně, dovedete si představit, jaký bude žánr Polského filmu. Bude v něm hodně peprný česko-polský humor,“ přidává se Tomáš Matonoha.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle