Polski film definitivně dotočen

Polski film definitivně dotočen

Kategorie: FILM

Posledními dotáčkami studiových scén v Praze a Brně se v těchto dnech uzavřelo natáčení nového celovečerního filmu režiséra Marka Najbrta Polski film.



V ateliéru fotografa Marka Novotného, v ateliérech České televize a dekoraci brněnského AZ-kvízu dostaly obrazovou podobu mimo jiné první a závěrečná scéna filmu s Tomášem Matonohou, Josefem Poláškem, Pavlem Liškou a Markem Danielem.

„Kruh se uzavřel. Po ose Vary - Praha - Brno - Beskydy - Krakow jsme se dostali zpátky do Brna a definitivně zakončili filmové dobrodružství s názvem Polski film. Usilovně stříháme, těšíme se na premiéru a společně s Liškou, Danielem, Matonohou a Poláškem přemýšlíme o pokračování jejich životního příběhu,“ řekl při této příležitosti režisér Marek Najbrt.

Polski film

Polski film vznikl podle scénáře Roberta Geislera, Benjamina Tučka a Marka Najbrta v koprodukci společnosti Negativ a polské produkční společnosti OFF Production, za přispění Státního fondu pro podporu a rozvoj české kinematografie, ve spolupráci s HBO. Vedle čtveřice spolužáků z brněnské JAMU, kteří se společně sešli na plátně vůbec poprvé, v Polskem filmu hrají také populární polští herci Katarzyna Zawadzka a Krzysztof Czeczot, a také Jana Plodková, Lucie Benešová, Marcin Kobierski a další. Premiéra je ohlášena na letošní léto.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle