V zasněžené Malé Úpě se natáčí nová francouzská vánoční komedie

V zasněžené Malé Úpě se natáčí nová francouzská vánoční komedie

Kategorie: FILM

Kouzlu Malé Úpy, druhé nejvýše položené obce v České republice, podléhají turisté i filmaři. Právě v těchto dnech je dějištěm natáčení další ze série oblíbených francouzských romantických vánočních komedií Coup de foudre.  



 Francouzský štáb pracuje v první půli března především v okolí barokního kostela svatého Petra a Pavla z roku 1789, který je srdcem a symbolem Malé Úpy. Jednu z hlavních rolí ztvárnila okouzlující Barbara Cabrita, kterou čeští diváci znají z několika epizod seriálu Kriminálka Paříž nebo komedie Zlatá klícka z roku 2013. V náležitě idylickém příběhu svou roli sehrají nejen exteriéry malebné horské vesničky, ale coby komparzisté také místní obyvatelé.

Komedie

Produkce francouzské televize TF1 si pro natáčení vánočních komediíz cyklu Coup de foudre à Noel vybírá unikátní lokality po celém světě. Úvodní díl vznikal v indickém Jaipuru, další v laponské Kiruně ve Švédsku a v Praze, v roce 2017 volba padla na polynéský ostrov Bora Bora a letos na Vánoce budou francouzští diváci sledovat příběh odehrávající se ve Vídni a Malé Úpě!

Komedie

Malebná Malá Úpa je právem označována za klenot Krkonoš s autentickou atmosférou, nezdecimovanou masovým turistickým ruchem. Zdejší nedotčená příroda, tradiční horská architektura a pohostinnost přilákaly filmaře už v předcházejících letech. Záběry z Malé Úpy a okolí jsou k vidění hned v několika legendárních českých filmech a seriálech. Například v seriálu My z konce světa, detektivce Holka na zabití a hned několik míst si zahrálo v komedii Hynka Bočana Smích se lepí na paty.


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle