Festival Hrady CZ slaví 15 let s kapelou Kryštof

 Festival Hrady CZ slaví 15 let s kapelou Kryštof

Kategorie: HUDBA

Putovní letní kulturní festival Hrady CZ letos slaví patnácté narozeniny a v magickém prostředí osmi hradů po celé České republice.



Festival Hrady CZ odstartuje v pátek a sobotu 12. a 13. července na hradě Točníku a dále se každý následující pátek a sobotu představí na Kunětické hoře, Švihově, Rožmberku nad Vltavou, Veveří, Hradci nad Moravicí, Bouzově a svoji letošní tour uzavře 30. a 31. srpna na Bezdězu. Konkrétní program vystoupení na jednotlivých hradech organizátoři festivalu zveřejní na www.hradycz.cz.

Představí se špička současné české a slovenské hudební scény v čele s kapelou Kryštof, která se na festival vrací po šesti letech. Návštěvníci se budou moci dále těšit na Rybičky 48, No Name, Arakain & Lucii Bílou, Mirai, Marpo & Troublegang, Michala Hrůzu, kapelu Harlej a další interprety a skupiny.

Kapela Kryštof

Festivalové koncerty se odehrají vždy na dvou pódiích v areálech v blízkosti hradů. Chybět nebudou wi-fi zóny a bankomat v areálu festivalu, k lepší orientaci návštěvníků přispěje opět festivalová aplikace. Do 31. května je možné kromě výhodných lístků zakoupit zcela nově také permanentku Exkluziv s možností přístupu do zákulisí festivalu.

Organizátoři letos pro velký úspěch již podruhé vyhlásili talentovou soutěž Zahraj si s kapelou na festivalu Hrady CZ, do níž se přihlásilo celkem téměř šedesát kapel. Do finále postoupily tři nejúspěšnější v každém regionu, z nichž vzejde vždy jedna vítězná, která si na konkrétní zastávce festivalu zahraje v rámci oficiálního pátečního programu.

Lístky na festival Hrady CZ lze zakoupit v síti Ticketstream na www.hradycz.cz/vstupenky.

Více na www.hradycz.cz, www.ceskehrady.cz, www.moravskehrady.cz

Kryštof vystoupení

INTERPRETI NA FESTIVALU HRADY CZ:

Anna K., Aneta Langerová, Arakain & Lucie Bílá, Dymytry, Harlej, Jelen, Kamil Střihavka & The Leaders!, Kryštof, Marpo & Troublegang, Michal Ambrož & Hudba Praha, Michal Hrůza, Mirai, Mydy Rabycad, No Name, Poletíme?, PSH, Rybičky 48, Sto zvířat, The Agony, Trautenberk, Visací zámek, Wohnout, Elis Mraz, Eliška Buociková

TERMÍNY A MÍSTA:

12. - 13. 7. Točník

19. - 20. 7. Kunětická hora

26. - 27. 7. Švihov

2. - 3. 8. Rožmberk nad Vltavou

9. - 10. 8. Veveří

16. - 17. 8. Hradec nad Moravicí

23. - 24. 8. Bouzov

30.8. - 31. 8. Bezděz 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle