Ben Cristovao prožívá léto v americkém stylu

Ben Cristovao prožívá léto v americkém stylu

Kategorie: HUDBA

Zahrát si na jednom pódiu s hvězdami světové hudební scény je splněným snem každého umělce. Benovi Cristovao (25) se to v krátké době povedlo už podruhé.



Pouhý měsíc po koncertu s jedním z nejvyhledávanějších raperů současnosti Pitbullem si ho jako speciálního hosta vybrali kalifornští Far East Movement. Energická show, kterou završili společně zazpívaným hitem Like a G6, aspiruje na nejlepší klubovou událost prázdnin. Zpěvákovo „americké léto“ tím ale nekončí.

V pořadí již třetímu albu, jehož vydání je plánováno na podzim letošního roku, se o prázdninách dostává pozornosti, se kterou Ben Cristovao nepočítal. Postaral se o ni recesistický song Prdel, který zpěvák natočil jako vzkaz všem, co kritizují cizí tvorbu, aniž by sami něco dělali. Vtipné „home“ video se během pár týdnů stalo jedním z nejpřehrávanějších českých videí, které vidělo už více než milion lidí.

Ben Cristovao  a Far East Movement

A úspěch tahle píseň s jadrným názvem sklidila i na úterním koncertu. Refrén „Mám se skvěle“ skandoval celý klub. „Jsem za to fakt rád a doufám, že můj další, tentokrát už oficiální singl Sex and the City bude mít taky takový úspěch,“ říká pobaveně Ben, který to s Far East Movement rozjel i na následné afterparty. Podobnost připravované písně s názvem kultovního seriálu s novinářkou Carrie Bradshaw v hlavní roli přitom není čistě náhodná. „Text jsem napsal na popud DVD, které jsem viděl u kámošky na stole. Klip se bude dávat dohromady ještě tento měsíc a v srpnu bych ho chtěl pustit ven,“ prozrazuje své plány zpěvák. Z nahrávacího studia si odskočí jen na chvíli, a to doslova.

První srpnový víkend se totiž již tradičně zúčastní závodů v cliffdivingu, původně adrenalinové kratochvíli havajských mužů, kteří se vrhali ze skal do rozbouřeného moře, aby předvedli svou odvahu místním ženám. „Skáču na High Jumpu jako amatér už asi počtvrté. Je to pro mě super akce s dobrou hudbou a adrenalinovým programem, takže skvělá kombinace,“ pochvaluje si Ben závody v extrémních skocích do vody, které se letos už po třinácté konají v Hřiměždickém lomu u Dobříše. „Skáču všechno, co tam mají, a po chvíli přemlouvání i ze šestnácti metrů,“ vtipkuje Ben, který se do vody vrhá backflipem. „Mám to ještě ze snowboardu tak nějak pod kontrolou,“ ujišťuje zpěvák, který je vítězem 4×4 Českého poháru ve freestyle snowboardingu.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle