Chantal Poullain a vzpomínka na sladkou Francii

Chantal Poullain a vzpomínka na sladkou Francii

Kategorie: HUDBA

Slavné francouzské šansony a francouzská rostlinná kosmetika. To vše Vás čeká 29.10.2012 od 19:00 hod. v Divadle Kalich, kde můžete vidět jediný pražský koncert Chantal Poullain.
 



Koncertní projekt obsahuje slavné francouzské šansony speciálně upravené pro doprovodné jazzové trio, které je složeno z předních českých jazzových umělců. V současné době se na naší scéně projekt tohoto nevšedního žánru téměř nevyskytuje.

Chantal Poullain je oblíbená česko-francouzská filmová a divadelní herečka. Vystudovala divadelní akademii v Ženevě, poté studovala v Anglii, hrála v několika francouzských a švýcarských televizních filmech. Je zakladatelkou a prezidentkou nadace Archa Chantal. V roce 2007 vydala album „Chansons“, které je základem šansonového koncertního vystoupení. Chantal Poullain zpívá tyto šansony naprosto nezaměnitelným způsobem a svou interpretací se může směle postavit vedle
významných francouzských šansoniéru, jako byli Serge Gainsbourg, Juliette Gréco ci Charles Trenet. Součástí koncertního programu je také duet se Štěpánem Markovičem - Co s námi bude dál. Do formace hudebního tria doplňují Markoviče pianista Ondrej Kabrna a kontrabasista Vít Švec.

Chantal Poullain

Pro všechny návštěvníky koncertu je připravený malý dárek! Ve spolupráci se značkou Yves Rocher, která je oficiálním dodavatelem dekorativní kosmetiky Divadla Kalich, jsme pro Vás připravili možnost profesionálního líčení a kosmetického poradenství zdarma. Při založení VIP karty Yves Rocher na Vás navíc čeká překvapení.

Neváhejte a přijďte již v 18:00 hod. ke stánku Yves Rocher u vstupu do Divadla Kalich. Koncert začíná v 19:00 hod.

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle