Ivan Mládek a Poslední turné před zvolením prezidentem

Ivan Mládek a Poslední turné před zvolením prezidentem

Kategorie: HUDBA

Ivan Mládek, legenda české hudební scény, slaví své letošní sedmdesátiny koncertním turné po sportovních halách. Divákům v devíti českých městech se představí spolu s Banjo Bandem ve výtečné kondici a s výběrem toho nejlepšího ze své autorské dílny.



Turné, které začne 17. října v ČEZ Aréně v Pardubicích a skončí 2. listopadu ve Sportovní hale Euronics ve Zlíně, nazval s typickou dávkou humoru a recese Poslední turné před zvolením prezidentem.

„Zahrajeme naše notoricky známé, ale i méně známé skladby. Určitě nebudou chybět Jez, Prachovské skály, Linda, Dáša Nováková a další – a když si diváci vytleskají přídavek, zahrajeme Jožina z bažin. A když si diváci přídavek nevytleskají, zahrajeme ho stejně... Některé písničky budou provázeny „živými klipy“ našich komiků Lenky „Kalamity“ Šindelářové, Jana Mrázka a dalších, publikum uslyší monology Milana Pitkina, Lenky Plačkové a Libuny Roubychové, pár mých historek a anekdot. Musím říct, že máme také exkluzivního hosta, kterým je geniální ruský hudební imitátor Seva Moskvin,“ přiblížil program koncertů Ivan Mládek.

Ivan Mládek

Více než pět set písniček, osm humoristických knih, scénáře k více než stovce celovečerních televizních pořadů, nespočet humoristických monologů a skečů, kreslených obrázků a vtipů.... To je jen letmý výčet aktivit Ivana Mládka. Přibude mezi ně také prezidentská kandidatura? „Já bych to nechal na lidech, ať si sami tipnou, zda jde o pravdivou informaci či žert. Ty, kteří věří, že budu kandidovat, bych rád ujistil, že svou kandidaturu beru naprosto vážně a až se stanu prezidentem, chci svou funkci vykonávat zodpovědně a poctivě, ale s Banjo Bandem budu jezdit po koncertech dál,“ slíbil Ivan Mládek, ovšem vzápětí s úsměvem dodal: „Na druhou stranu, někdo by přeci jen mohl vzít náš slogan vážně a na koncert raději nepřijít... Zodpovědně tedy prohlašuji, že prezidentskou kandidaturu opravdu nechystám.“


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Ano, to je správný kandidát ! - Autor: kaka22. 7. 2012




CLUB ŽENA


Lifestyle