Klára Stedlová volá Mayday

Klára Stedlová volá Mayday

Kategorie: HUDBA

Mladá, skormná, sympatická a hlavně talentovaná zpěvačka, to je teprve šestnáctiletá Klára Stedlová ze Zlínska. Je až s podivem, s jakým nadhledem a skromností své dosavadní úspěchy vnímá.



Klára StedlováVe svých 15 letech se dostala do semifinále soutěže Czechtalent mezi 40 talentů české republiky. Nyní začala připravovat své první album, k němuž už vyšel první singl a videoklip s názvem Mayday.

Klárko, jak vnímáš svou dosavadní kariéru?

Ehm, no, já to vlastně ani jako nějakou kariéru nevnímám, zpívání mě baví a zpívám pro radsot. To že se to někomu líbí, mě samozřejmě moc těší, ale nezpívám pro to abych byla slavná nebo tak něco, to rozhodně ne.

Kdy jsi se zpěvem začala?

Tak samozřejmé zpívám od mala, ale tak nějak vážněj to začalo, když jsem vyhrála jednu pěveckou soutěž v Tečovicích. „O zlatý tragač“ se jmenovala, bylo mě tenkrát 14. Tam si mě všiml můj nynější producent a od té doby zpívám, nahrávám a tak.

Říkáš, že nahráváš. Chystáš něco?

No, chystáme mé CD, ale musím studovat a ve škole toho máme opravdu hodně, takže to moc rychle nejde. Studuji na arcibiskupském gymnáziu.

Tvé CD? Co na něm bude? Kdo na něm spolupracuje?

Mé CD se zřejmě bude jmenovat Mayday, budou na něm převážně naše vlastní písně, pokud se nám vše podaří. Texty skládá má kamarádka a spolužačka Klára Ondrašíková a hudbu tvoří Tomáš Zindler, to je můj producent. Tvoříme takový tým a pracujeme na písních spolu. Baví mě to.

Věříš v úspěch?

Ehm, jak jsem řekla, neděláme to pro úspěch, ale pro zábavu. Chystáme kapelku, na kterou se také moc těším. Budeme v ní asi tři: houslista, kontrabasista a já s klavírem. V podobném duchu by mělo bát i CD, tak uvidíme. A jestli budem mít ůspěch, ví zřejmě v tuto chvíli jen Bůh.

Více o Kláře se dočtete na www.klarastedlova.cz
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle