Mezinárodní úspěch Karla Gotta

Mezinárodní úspěch Karla Gotta

Kategorie: HUDBA

V těchto dnech přicestoval na víkend do Prahy manželský pár Monica a Hans Helmut Breunicker . Nepřijeli jen na turistickou návštěvu, ale proto, aby si vybrali odměnu za chvályhodný čin.



V německé televizi se vysílal koncert José Carrerase, kde také vystupovala spousta dalších evropských umělců a diváci měli možnost podpořit charitativní projekt Nadaci José Carrerase proti leukémii. Ta ekonomicky podporuje výzkum leukémie a udržuje banku dárců kostní dřeně. Každý z umělců navrhnul odměnu, kterou ten, kdo nadaci nejvíce zaplatí poskytne. Karel Gott navrhnul víkend v Praze. Manželé Breunickerovi věnovali této nadaci 10.000,- euro a měli právo si tedy vybrat. Před ostatním významnými evropskými umělci dostal přednost právě on. Jeho vkladem bylo připravit manželskému páru víkendový program, na kterém bude jejich průvodcem a hostitelem. „Lichotí mně 2x, že si vybrali právě mě a Prahu. Jsem velvyslancem nadace za ČR a když jsem slíbil, že se o hosty postarám, tak se vší parádou“ řekl na terase hotelu Karel Gott.

Karel Gott

Již samotné uvítání v hotelu Prince na Staroměstském náměstí bylo důstojné a reprezentativní. Květiny před hotelem, pravé šampaňské v prezidentském apartmá , káva na terase nad pražskými střechami a dlouhé povídání až do večerních hodin spojené se skvělou večeří, to byl program prvního půldne , který nadšeným hostům připravil Karel Gott. Slavnostní den má končit v baru, a proto Karel Gott pozval manželé Breunickerovi na dobré drinky do Black Angel´s baru, který byl před dvěma měsíci zařazen mezi 50 nejlepších barů na světě.

„Dozvěděli jsme se, že Karel Gott bude mít v Praze důležitou návštěvu a rád by je ubytoval někde v centru. Nedopustili jsme, aby bydleli někde jinde“ sdělil hostům ředitel hotelu Jiří Bauer.

Jak významná je tato návštěva v Praze a jak je Karel Gott v Německu populární, podtrhuje fakt, že do Prahy přijeli zahraniční fotografové a z celého pobytu natáčí dokument televize ARD.

„Jsme přímo unešení, bydlet přímo naproti Staroměstské radnici, je to nádhera, splnil se nám úžasný sen a na Prahu a pana Gotta budeme rádi vzpomínat. Tajně jsme si přáli, nebydlet v nějaké moderní skleněné krychli, ale tohle, to jsem nečekali ani v tom nejsmělejším snu. Pohled z horní terasy hotelu je tak uchvacující, že se točíme stále dokola a hltáme krásy Prahy“ jedním dechem dodali manželé Breunickerovy.

Druhý den se skupinka vydala na výlet historickými vozy Prahou a dojeli až na Hradčany. Na zpáteční cestě je Karel Gott převedl přes historický skvost Prahy - Karlův most. V podvečer si všichni zašli na večeři do luxusní restaurace s nejkrásnějším výhledem na Prahu a poté odjeli na představení do Laterny magiky.

Karel si šlechetného činu manželů velice váží, a proto nelitoval vybrat a samozřejmě také uhradit hostům to nejlepší, co Praha může poskytnout.

Foto: Hotel U Prince
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle