Nový klip UDG s koncertní atmosférou

Nový klip UDG s koncertní atmosférou

Kategorie: HUDBA

Nový videoklip k písni Šeptáš z páté řadové desky Emotikon zachycuje strhující koncertní atmosféru. UDG prozrazuje i další své plány!



„Klip jsme vlastně ani neplánovali. Chtěli jsme jen natočit takové bonusové koncertní video z vyprodaných koncertů v Lucerna Music Baru a v Doma v Ústí nad Labem. Záběry se ale natolik povedly, že jsme se rozhodli poslat do světa oficiální video,“ vysvětluje zpěvák Petr Vrzák. UDG doufají, že nový klip k písni Šeptáš naváže na úspěch předchozího videoklip Atomy, který nasbíral 1,5 mil. Zhlédnutí na YouTube.

UDG patří již řadu let k současné české hudební scéně. I letos si užili nabité festivalové léto. „Jsme koncertní kapela. Užíváme si každý koncert a bavíme se různýma ptákovinama. Teď jsme s sebou začali vozit takové malé pódium, kde máme připravené druhé bubny. Je to sranda a nepřicházíme o přímý kontakt s lidmi, který milujeme v klubech,“ zhodnotil festivalovou show kytarista Volt.

UDG koncert

Na podzimním turné si přizvali své kamarády z O5aRadeček a písničkáře Pokáče. Pro zimu plánují prozatím tajný projekt. Tak se nechme překvapit!


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle