Tomáš Klus se svlékl do půl těla

Tomáš Klus se svlékl do půl těla

Kategorie: HUDBA

Tomáš Klus podruhé podpořil svou účastí projekt 12 plus 12, který pro pacienty s nemocí motýlích křídel organizuje Jitka Čvančarová.



Fotografie Tomáše Kluse a ostatních jedenáct osobností budou součástí kalendáře a diáře, který bude možné v prosinci zakoupit v Praze v knihkupectví Luxor, Neoluxor a na dalších místech v Praze i jiných městech.

Tématem Tomášovy fotografie je cit, láska. Partnerkou mu při focení byla první sólistka Baletu Národního divadla Zuzana Susová.

Tomáš Klus

Všechny fotografie z celé letošní sady budou představeny v pondělí 3. prosince na půdě Poslanecké sněmovny na slavnostní vernisáži výstavy. A na koho se můžete těšit na úžasných fotografiích Lucie Robinson dále? Karel Schwarzenberg, Aneta Langerová, Petr Zuska, Aňa Geislerová, David Švehlík, Dan Bárta, Radek Jaroš, Jiří Bartoška, Libuše Šmuclerová, Ladislav Špaček, Pavlína Němcová.

Smyslem fotografií je upoutat pozornost veřejnosti a představit, jak se v životě cítí lidé s tzv. nemocí motýlích křídel. Projekt realizuje organizace DebRA ČR, která pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel. Výtěžek z prodeje diářů a kalendářů je určen na konkrétní projekty pro lidi s tímto vzácným onemocněním.

Výstava bude od 10.12. k vidění na Náměstí Jana Palacha před Rudolfinem.

Zdroj fotografií: DebRA ČR
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle