Vladivojna La Chia představuje odvážný videoklip

Vladivojna La Chia představuje odvážný videoklip

Kategorie: HUDBA

Svérázná, originální a nezařaditelná zpěvačka, skladatelka, hudebnice a výtvarnice Vladivojna La Chia, která byla nominována na Cenu České filmové kritiky a na Českého lva za nejlepší filmovou hudbu k filmu Nevinnost Jana Hřebejka právě nyní představuje nový videoklip k písni „V těle“.



Videoklip jistě překvapí i uchvátí nejednoho diváka. (hudba: Vladivojna La Chia, text: Lucie Paulová). Píseň „V těle“ je z aktuálního zpěvaččina alba, které nese název „Bohémy“.

Autorem „tělesného“ klipu je mladý filmař Jan Chramosta (Popojedem), který dokáže Vladivojninu divokost i něhu převést do obrazové podoby. Jak už název písně napovídá, dočkají se diváci doslova odhalených scén, v nichž jedinou zahalenou aktérkou zůstává sama zpěvačka. Videoklip ale zůstává stále v elektrizujícím sexy napětí a je oslavou přirozenosti, ženskosti a krásy.

Vladivojna La Chia

Přesto videoklipu hrozí cenzura, zejména v rámci sdílení na sociálních sítích. Podívejte se na něj sami a uvidíte, zda Vás bude fascinovat, nebo zda se přidáte na stranu puristů, kteří nezvládnou větší než malé množství ženských předností. Sama hudebnice o novém klipu říká: „Klip je hodně výtvarný, tělesný možná lehce šokující...“

Na aktuální videoklip se můžete podívat zde: http://www.youtube.com/watch?v=5SZzOsqgCKQ
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle